New autumn things

| Postat i: Allmänt, Mode, New In
14
Skorna är från Sko Karlsson här i Lysekil(1100kr) , jackan är från sportshopen (699kr). 
Har nu varit nere på stan och köpt nya saker inför det kalla vädret som är på väg. Jag verkligen ÄLSKAR hösten, vintern gillar jag kanske inte lika mycket men det är så mysigt att sitta inne, se regnet/snön falla, mysa under en mysig filt med en bra film på och varm choklad. Eller alla mysiga koftor man använder, nu kan det få bli höst. 
 
Få se vad jag hittar på idag, rättare sagt resten av dagen.
Ha en bra dag!  

Todays

| Postat i: Outfit
3


Do You Love Me?

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
7
 

i'm so happy

| Postat i: Allmänt
11
Hellluuu!

Har inte varit så bra på att uppdatera, har bara haft några tidsinställda inlägg förlåt för det. Jag har det bara hur bra som helst just nu, kan dock inte skriva ut så mycket på bloggen man vet ju inte vem som kikar in liksom. Så jag har helt enkelt inte varit inne här för jag har gjort en massa annat, tänk på en massa annat plus att jag sov ju faktiskt hos mormor så då ville jag ju umgås med henne. 
 
Någon som har några låttips?
 

10 onödiga om mig

| Postat i: Allmänt, Jag
0
1. Jag tar nästan egopix hela tiden, men sparar knappt 1/4 av alla.
2. Jag är blyg till en början, sen kan jag sitta och babbla på nonstop
3. Jag vill färga mitt hår rosa, men får inte.
4. Jag är totalt beroende av instagram, lägger upp bilder hela tiden.
5. Jag börjar nästan gråta för att jag saknar Oscar Zia så mycket
6. Jag bor 24 mil ifrån mina bästa vänner.
7. Jag sjunger nästan hela tiden, trots att det aldrig låter särskilt bra.
8. Oscar Enestad & Oscar Molander från The Fooo, Johan Hammenfors & Adam Lundgren & Samuel Danielsson från dot SE följer mig på twitter.
9. Jag är asrädd för flygplan, alltså inte att sitta på ett flygplan för det har jag aldrig gjort, men att höra/se ett flygplan. Jag tror de ska störta på mig.
10. Jag är rädd för fåglar, speciellt måsar!

Wanties

| Postat i: Allmänt, Mode
11
 
Untitled #2
 Klicka på bilden för att komma till länkarna till sakerna!

Fulaste peacebilden ever

| Postat i: Allmänt
5
Världens tråkigaste och fulaste peacebild.. 
Hej i alla fall!
 
Idag har jag haft matte & estetisk kommunikation. På matten fick vi hämta matteböcker så nu har matten liksom börjat på riktigt eller vad man ska säga. På estetisk kommunikation gjorde vi typ några lekar och så det var riktigt kul haha. Har faktiskt stått framför klassen idag och pratat, eller jag satt på golvet men ändå. Jag har aldrig vågat stått framför någon klass förut, men det var faktiskt helt okej denna gången och i denna klassen. 
När jag kom "hem" (hem till mormor eftersom jag sover här) så hade mormor lagat mat så jag satte mig och åt. Sen har jag duschat och snart ska jag platta håret, men håret tar av någon konstig anledning jättelång tid på sig att torka.. 
 
Hoppas ni haft en bra dag! Kram
 

Tiger Dress

| Postat i: Allmänt, Mode
5
 
Simple black dress
 Klicka på bilden för att hitta grejerna.

Without U

| Postat i: Allmänt, Artister
28
Om ni inte lyssnat på Oscar Zia's nya låt tycker jag ni ska göra det nu, äntligen finns den på spotify. Har fått lyssna på min inseplade video hela tiden och den är ju inte så bra.

Stora fötter

| Postat i: Allmänt
7
(haha det blir så kul med det objektivet, ser ut som jag har astora fötter)
Idag har jag haft en asdålig dag, behöver inte gå in på varför. Det enda som var bra var att jag slutade 50 minuter tidigare så slutade 14.30 istället för 15.20 så det var skönt.
Nu är jag hemma hos mormor, ätit mat och hämtat lite saker hemma. Ikväll är det idol, wehåå, så då blir det mys framför tvn med syrran och mormor. 
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 

Pink wanties

| Postat i: Allmänt, Mode
8
 
Pink
 Klicka på bilden för att hitta alla dessa rosar grejor.

Man Over Board

| Postat i: Allmänt
21
Idag har varit en riktigt slapp dag. Har bara legat hemma hela dagen och mysgt i sängen. Jag har packat lite också för ska sova hos mormor från imorgon till på onsdag, det kommer bara bli mobilbloggnignar medans jag är iväg och jag ska försöka svara på era kommentarer via telefonen men det är svårt och jobbigtså jag lovar att jag i alla fall ska försöka. 
 
Jag hoppas ni haft en bra söndag!
 

I Need Your Love

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
40
 

New Design (again)

| Postat i: Allmänt
29
Blev verkligen inte nöjd efter ett tag med min design, tröttnade verkligen jättefort. Vet inte hur det kommer bli med denna, men hittills tycker jag den ser okej ut i alla fall. Skriva gärna vad ni tycker!
 

Space Shorts

| Postat i: Allmänt, Mode
15
 
Space shorts
Klicka på bilden för att hitta allt.

Did you get a mail?

| Postat i: Allmänt, FOTO - Övrigt
11
 

Today's Black And White

| Postat i: Outfit
26


3 snabba redigeringstips

| Postat i: Allmänt, Tips
29
1. Testa olika redigeringar, håll dig inte till en o samma hela tiden.
2. Va crazy ibland, ta inte de där enkla som bara lite kontrast, utan kanske lägg på ett rosa lager? eller något ännu mer "ovanligt".
3. Lägg några timmar emellanåt för att utforska nya redigeringar, det blir oftast bättre!

bara matte & idrott

| Postat i: Allmänt
55
Nämen tjena hoppsan på er!

Ja jo det var nog någon ny konstig hälsning men jag är i alla fall glad idag. Inte direkt för att det är fredag utan för att dagen har varit kul, haha. I o för sig är det skönt med fredag också men hittills är det i alla fall kul i skolan så. Idag har vi ara haft matte och idrott, så när jag kom hem från idrotten vid strax innan 12 så tog jag en skön kalldusch och nu sitter jag och lyssnar på musik. Har ätit lite frukost också hehe, åt inte det innan skolan så åt det nu istället. Vet inte riktigt va jag ska hitta på mer, men jag antar att det blir i form av slappdag. 
 
Hoppas alla haft en lika bra dag som jag hittills! Kramis
 

Ahmen kul dag

| Postat i: Allmänt
57
Hellu hellu!

Idag har varit en grym dag trots att det inte varit de roligaste ämnena i skolan, historia & religion. Var i musiksalen under rasten och lyssnade på några killar i min klass och spelade piano, gitarr & trummor. De var sjukt duktiga allihopa, själv kunde man inte spela något men det var kul att lyssna i alla fall på dem. På lektionerna hade vi det kul oxå, särskilt på religionen hehe. Vi kan ju säga att jag och resten av dem i min grupp, Maja, Joakim & Kim inte direkt gjorde det vi skulle om man ska säga det, eller asså jo typ, men vi skrev typ våra namn upp och ner, med vänster hand osv.. Och målade lite oxå! Men mest skrattade haha. Ja det var kul i alla fall. 
 
Imorgon är en slapp dag då jag slutar 11.40, kommer göra det varje fredag om inget kommer i vägen eller så. 
Ha en bra kväll!
 

FÖRSTASIDAN

| Postat i: Allmänt
56
Tack alla! Och tack mystiska människa som spama mig.. haha

Dagen/kvällens

| Postat i: Outfit
41

Dagens outfit & kvällens outfit:


Privatlärare i foto?

| Postat i: Allmänt
21
Hejsan hoppsan!
 

Nyss fått lite mat i magen, var så sjukt hungrig eftersom jag inte ätit något i skolan o slutade 15.20. 
Skoldagen började med att jag hade kursen Digitalt skapande, och eftersom jag är den enda som har media var jag allldeles själv med min lärare, så man kan väl säga att jag nästan har en privatlärare i foto, SJUKT kul! Vi gick igenom lite vad vi ska göra under gymnasietiden, alla program vi skulle använda (som dessutom var typ 10 stycken) och sedan fotade vi lite i skolan också, vi skulle egenttligen fota 1:orna men det blev inte så så hade egentligen fel objektiv på.. Funderar på att ta med canonen med standard objektiv nästa gång faktiskt.. Aja får se hur det blir, kan ju försöka få tag i min lärare på något sätt. I alla fall, sedan hade jag lunch och då gjorde jag typ ingenting, satt mest o vänta. Senare pratade jag lite med några i klassen o så.. Vi hade samhällskunskap i 2 timmar och 50 minuter dessutom efter det, det var faktiskt inte så farligt, men vi jobbade knappt, vi gjorde lite övningar typ som hade med samhällskunskap o göra men annars var det liksom ganska slappt för vi behövde bara lyssna på informationen liksom. 
 
Det var det, hoppas ni haft en bra dag ni med!

We all feel..

| Postat i: Allmänt, FOTO - Quotes
11
 

Lekar, lekar o mer lekar

| Postat i: Allmänt
4
Halluuu!

Har nyss kommit hem från en riktigt kul skoldag! (trodde aldrig jag skulle säga det) men iofs så har inte skolan börjat på riktigt så, utan vi körde mest lekar. Men det var riktigt kul, och jag är ju inte personen som pratar inför klassen o så, det har jag faktiskt typ aldrig gjort, men idag gjorde jag faktiskt det för min nya klass! I did it! Vi hade riktigt kul, och så hela dagen har bestått av lekar all day loooong.
 
Har ni haft en bra dag?
 

Första gymnasiedagen avklarad

| Postat i: Allmänt
7
Hej hopp!

Hur nervös var jag i morse egentligen? Jo jag skakade, mådde illa och kunde knappt äta något. Men jag kom i alla fall iväg, vi blev uppropade och fick hänga med våra lärare till ett klassrum. Eftersom jag nu då är estet var vi på 5:e våningen alltså länst upp, MASSOR med trappor men motion får man i alla fall. Under dagen har vi lärt oss alla namn i klassen, jag kan faktiskt allas! (lite förvånad själv är inte så bra på namn) Men så har vi fått MASSA information och gjort några "kom-igång-övningar" typ. Helt okej dag och jag är nöjd med klassen. Eller jag tror jag är nöjd haha, de verkar i alla fall grymt snälla och trevliga så hittills trivs jag. Jag fick ÖVERSKÅP! :D kommer inte heller byta på hela gymnasietiden förhoppningsvis så översköp nu i 3 år woop. 
Ja men det var väl typ dagen.
 
Någon annan som börjat gymnasiet idag?
 

Påväg till gymnasiet

| Postat i: Mobilblogg
0

Nu kör vi då! Sjukt nervös, men nu startar första gymnasiedagen!


Frågestund - SVAR

| Postat i: Allmänt
2
 
 
favoritfärg? - Rosa & limegrön.
favoritdjur? - Panda om jag bara får välja en.
favoritmat? - Får nog säga att det är pappas stuvade makaroner och falukorv!
favoritdag? - Den var sjukt svår! Har många favoriter, som när jag träffade Agnes, Sara, Hanna & Jonna (1 feb) och när jag såg Oscar Zia (24 juli) och när jag träffade massa munther + såg Ulrik (7 aug).
favoritårstid? - Sommaren.
favorit band/artist? - Kan ju inte välja en artist eller band... Men The Fooo, One Direction, Oscar Zia, Ulrik Munther bland annat.
favorit frukt? - Svår gillar knappt någon frukt.. Men kanske melon då.
 
 
När blev du fotointresserad? - Har alltid gilla att fota, men jag började ju på "riktigt" när jag fick min systemkamera 2011. 
Är du kär? 
- Ja typ kanske, haha.
Bästa/Värsta som hänt dig? - Bästa är allt det jag skrev som svar uppe på frågan favoritdag, Värsta är svårt att komma på något man kan skriva ut tyvärr.
Vad heter du i mellannamn? - Jag heter Helena i mellannamn.
Bästa sams sämsta minne? - Det är lite jobbigt med ungefär samma frågor, ännu en gång samma svar som på frågorna favoritdag bästa/värsta som hänt dig.
Det bästa som hänt denna sommaren? - Allt som hänt under sommaren är bäst! Dalarna, underbara människor, Ulrik Munther & Oscar Zia!
Vilka länder har du varit i? - Sverige & Norge.
Din högsta önskan? - Att mina barns liv inte blir samma som mitt var i mellanstadiet.
 
 
Varför började du blogga? - För att lägga upp mina foton.
Vad är det som gör det så kul? - Ni som kommenterar gör så att det är kul att blogga.
När började du blogga och varför? - Oj har haft otroligt många bloggar genom livet, men min första "riktiga" blogg startade jag 14 aug 2011 (photoobymee bloggen)
Varför bloggar du? - För att visa upp mina foton bland annat, men sen för att få skriva av sig om allt som händer någonstans!
Tycker du att det är kul? - Ja det är riktigt kul, när man får tid till det.
 

Sjukt bra helg

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
5
Heej!

Förlåt att jag inte bloggat ordentligt under helgen. Jag var ju i Jönköping som sagt, jag har inte haft tid alls till att blogga för jag har varit med Hanna, Agnes & Sara på fredagen, Hanna sov över till lördagen då vi åkte in till Sara i Barnarp på Barnarpsdagen och sedan kom även en annan Agnes och senare så åkte jag, Sara & Hanna hem till mig och då kom Jonna. Vi pratade, tittade på sommarkysset (THE FOOO!) och sedan en film. Det var jättemysigt och jättekul dessa dagarna! Men nu är det dags att ta tag i skolan igen, imorn börjar jag gymnasiet, asläskigt! Kommer typ gråta av nervositet typ.. Men får la hoppas på att allt går bra ändå.. Hehe 
 
Någon annan som börjar gymnasiet/ny skola?
 

Be yourself.

| Postat i: FOTO - Quotes
3
 

Green & pink

| Postat i: Outfit
26

Hade först långklänning på mig men det var jobbigt och varmt så bytte om till shorts (från kappahl) och linne (från h&m)


Movietips

| Postat i: Allmänt, Tips
19
Har nyss tittat på dessa två filmer, måste säga att jag verkligen rekomenderar att titta på dem! De var riktigt bra. Dock grät jag nästan genom hela The Vow men gu va bra den var för det. Så om ni nu vill ha filmtips har ni nu fått två stycken!
 
Kram kram
 

Harry med överallt

| Postat i: Allmänt
9
Visst är det ett snyggt skal? Kan inte sluta stirra på det! Älskar det så mycket, snyggaste Harry Styles.
 
Idag kommer bli en riktigt hemmadag. Jag är själv hemma ända till natten, eftersom syrran & mamma är iväg på liseberg och jag gillar typ inte liseberg så stannar hemma. Kanske blir att jag springer ner till konsum eller något senare för att handla något gått, om vi inte har lite hemma. 
Kom gärna med filmtips!
 
 
SISTA CHANSEN ATT FRÅGA NÅGOT I FRÅGESTUNDEN, SENARE IDAG SVARAR JAG PÅ DEM!
Ha en bra dag, puss
 
 

Fyller år snart!

| Postat i: Allmänt
6
Här är lite saker jag önskar mig! Smycken, cykel, högtalare till iPhone, One direction parfym & hoodie, pengar, nagellack och resväska 

Today's pink outfit

| Postat i: Allmänt, Outfit
10
Hejsan hoppsan!
 
Just nu sitter jag i sängen och chillar & lyssnar på musik, men egentligen borde jag platta håret & sminka mig eftersom jag ska iväg och ta kort för mitt ID.. Wie va kul, NOT. Hatar att vara med på kort när någon annan tar, kommer säkert se hemsk ut som alltid på skolfoton osv.. Men aja jag är tvungen till att göra det så..
 
Ha en bra dag hörni!
Kram
 
 

Nya jeans

| Postat i: Allmänt
27
Kom nyss hem från "stranden" och stan. När jag & mamma hade solat en stund så gick vi till stan för jag ville prova ett par jeans men det slutade med att jag kom ut med 2 par jeans för bara ca. 320:- Köper nästan aldrig byxor för mer än 200 och det gjorde jag inte denna gången heller, för fick TVÅ för bara 300 woop. Haha, vadå glad för ingenting typ? Nä men älskar jeans så är nöjd! 
 
Kul att ni frågat lite frågor på frågestunden, men det får allt komma fler om ni vill ha svar på dem som är där! så fråga på! FRÅGESTUNDEN
 

Är en wild cat idag med

| Postat i: Outfit
5

Idag var jag duktig o tog långa byxor, för igår frös jag ihjäl eftersom det blåser storm i Lysekil! Men för stunden sitter jag i samma rum som jag gjorde igår när jag frös.. Vid havet.. Solade iaf i 45 minuter så.

GLÖM INTE FRÅGA EN FRÅGA I FRÅGESTUNDEN HÄR NEDANFÖR!


Frågestund

| Postat i: Allmänt
6
Så nu fick det bli en frågestund tänker jag. Jag tänker svara på alla frågor när jag fått illräckligt med många frågor, så fråga på kära människor! Jag kommer svara så gott jag kan på alla, och alla frågor är välkomna (vissa kanske vals bort om de är för privata). Så sätt igång!
 

Sola & Pizza

| Postat i: Allmänt
15
Hej hopp!

Tänkte skriva lite om min dag, så börjar med att på morgonen vaknade jag vid ungefär 11 (hehe sent jag vet, det är ju faktiskt fortfarande sommarlov) sedan någon gång vid 13 så var vi fixade och klara och då gick vi ner på stan snabbt för jag skulle köpa en tröja till Sara. Sedan gick vi iväg till havet och badade och solade, rättare sagt mamma & syrran badade, jag & mormor solade bara men knappt det för det blev jättekallt så vi fick ta på oss. Och jag satte mig inne i ett bås där det inte blåste så mycket så det blev varmare haha. Sedan gick mamma iväg och köpte pizza & hamburgare, så mamma och jag delade på en riktigt mumsigt god pizza medans syrran tog sin hamburgare. Efter maten stannade vi bara en liten stund till, och den tiden satt jag inne i ett "rum" typ där man hänger handdukar osv.. För där var det varmt hehe. Och sedan vi kom hem från det har vi inte gjort så mycket, jag har pratat med pappa och kom fram till att jag & syrran ska ner till honom på fredag (är så himla superduper jätteglad, för får träffa min bästa vänner) och sedan har jag fixat mammas blogg också, haha. Jag gjorde en design till henne och sedan tittade jag på tv då Lysekil (här jag bor) var med på tv, kände i o för sig knappt igen vart dem var men ändå. 
 
Ha en bra kväll! Kram
 

Fryser

| Postat i: Outfit
4

Här sitter jag i ett bås o fryser men väntar på pizza. Så den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... Fast nu är det mer inte så länge utan kallt men iaf... Haha kan i alla fall ladda mobilen här o gå på toa så jag lever. Woop


Wild Cat

| Postat i: Outfit
8

Med denna tröjan på känns det som att jag ska vara med i High School musical eller något haha. Tänker bara på wild cats där i när jag ser den.

Idag ska jag ner till stan o köpa en likadan tröja till Sarisen, om jag hinner innan det stänger/om det har stängt. Och sen om solen håller sig kvar ska jag gå iväg o sola o bada.

Ha en bra dag!
Kram


Ny design F5

| Postat i: Allmänt
7
Som rubriken säger så har jag nu en ny design, hade egentligen inte tröttnat jättemycket på den andra men tyckte ändå det var bra att ha min nya hårfärg på headern! Nöjd blev jag faktiskt, vad tycker ni?

Funderingar..

| Postat i: Allmänt
2
 
Ska jag starta en frågestund?
Ska jag fixa en ny design?
Ska jag lägga upp fler bilder på Ulrik?
Ska jag lägga upp fler bilder på Amanda Jenssen?

Ja asså vad ska komma upp bloggen mer är ju frågan.. Wah det är så svårt det här.. Någon som har en tanke får ju gärna kommentera den. Puss Puss

New stuff in my garderob

| Postat i: Allmänt, New In
8
Alla kläderna är från en affär här i Lysekil som heter Klädkompaniet (som jag tror bara finns här, men vissa kläder som finns här finns oftast på Vero Moda oxå) Men det var 50% på allt så detta gick på 390 eller något sådant tror jag.
 

Rosa byxor

| Postat i: Outfit
0

Today's outfit
Byxor- Kappahl
Linne- något gammalt från h&m tror jag
Kofta: bikbok


Ajm so fab

| Postat i: Allmänt
3
 
Haha ni kan ju ignorera bilden kanske.. Fick bli en random bild eftersom jag inte har tid att hitta någon speciellt just nu.
Men hej i alla fall!
 
Ska alldeles snart fixa mig och gå iväg ut en stund, hoppas på att det inte börjar åska och spöregna igen. Har öregnat och åskat med några små mellanrum nu hela morgonen. *kollar på klockan* Oj! Klockan är visst halv 4, det var inget, hela eftermiddagen*. Men nu måste jag upp u sängen och komma på vad man ska ta på sig. 
 
Kram kram
 
 

Amanda Jenssen

| Postat i: Allmänt, Artister, FOTO - Människor/Djur
2
I förrgår var Amanda Jenssen här i Lysekil, och gissa vem som tog med kameran och ställde sig bakom stängslet för att få några bra kort samt höra bra musik? Jodå det var jag. Några bra bilder fick jag allt knäppt. Vad tycker ni om Amanda Jenssen? Har hon en bra röst?
 

Mysoutfit

| Postat i: Outfit
4

Eftersom Agnes spamar mig på kik om att jag ska blogga, så det får bli en kvällsoutfitbild eftersom det är inget annat av Agnes alternativ jag kan göra via telefonen haha så varsågod väldigt snyggt osv...


Stan & Mathilda

| Postat i: Allmänt
9
Hej hopp!

Fy va lite bloggande det varit nu ett par dagar. Men det har varit mycket så har inte hunnit tyvärr. I onsdags var jag ju på Ulrik Munther konsert, och då satt jag där hela dagen med massa trevliga munthers från 9-10 på morgonen. Så då var det ju ingen tid för bloggning. Och igår var jag iväg och tittade på Amanda Jenssen fast då var jag iofs där någon timma innan eller något men ändå. Och idag så var jag iväg o gick där vid seglingen, var även en stund med Mathilda och sedan var jag iväg och åt ute me mormor, mamma och syrran. Nu är jag hemma igen och borde egentligen duscha men vad gör jag? jo jag sitter vid datorn + lyssnar på musik haha. Aja det är sommarlov så kan ju ducha hur sent som helst om det nu är så...
 
Ha en fin kväll kramis
 

Ulrik Munther

| Postat i: Allmänt, Artister, FOTO - Människor/Djur
7
Bilder från Ulrik-konserten igår i Lysekil. Dock är bilderna INTE fotade av mig utan av min mamma som stod längre bak. Jag står längst fram till vänster (min mobil syns på bilden längst ner) och filmar med min mobil. Men redigeringarna är gjorda av mig och jag kände att jag ville lägga upp några bilder i alla fall.
 
 

8.45

| Postat i: Allmänt
14
Hej hej!

Jag är så himla taggad inför imorgon! Det kommer bli bäst, det vet jag! Jag ska nämligen se Ulrik Munther, träffa massa munthers och sitta nere i Havsbadsparken hela dagen. Det ända dåliga är väl att jag ska upp så tididgt (det är faktiskt tidigt för mig) men det ser så mycket bättre ut när det står 8.45 eftersom det är en av Ulriks låtar! Åh kan inte förklara hur taggad jag är asså. Kommer träffa Sandra, Mathilda, Linnea, Kajsa, Hanna, Elin.A, Matilda & Elin.S! Har aldrig träffat dem förut, har dock varit bredvid Matilda & Elin.S men vi pratade aldrig hehe. 
 
Egentligen borde jag platta håret osv nu.. Men vad gör jag? jo jag sitter här o bloggar haha. Aja för väl vara trött imorn om det är så.. 
(blir alltså ingen bloggning imorn)
Ha en bra kväll puss!
 

Blått linne

| Postat i: Outfit
17

Dagen outfit:
Linne- ingen aning, fick den av moster.
Kjol- h&m


Lysekil Women's Match

| Postat i: Allmänt
9
Go kväll söta läsare!

Har nyss kommit hem från att ha varit iväg och tittat på invigningen av Lysekil Women's Match (segling). Efter invigningen var det även konsert med "4 sekunder" & "något band jag inte vet namnet på" (men vi tittade bara på "4 sekunder". 4 Sekunder var verkligen grymma, de 3 killarna kom från Grundsund och jag ska lägga upp bilder på dem förhoppningsvis imorgon, men nu orkar jag inte lägga in bilderna i datorn plus fixa dem.
För nu ska jag äta, är ashungrig!
 
Ha en bra kväll! puss
 

Jag gillar outfit bilder

| Postat i: Outfit
13

Ja men jag tycker det är kul att lägga upp outfits! Det är kul o titta igenom dem sen, eller att ge andra tips på hur man kan ha det typ. För man vet hur svårt det kan vara ibland att hitta bra klädernas morgonen :P
Linne: H&M
Shorts: kappahl


Photowalk

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur, FOTO - Natur
16
 

Färgat håret

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur, Jag
19
 

Today's

| Postat i: Outfit
6

Kofta: H&M
Linne: H&M
Shorts: Kappahl
Skor: Din Sko
Väska: Ullared Gekås


Det Kommer Aldrig Vara Över För Mig

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
32
 

Ush på vädret

| Postat i: Allmänt
3
Hejsan!

Det blev inget bad för mig trots att jag håller på att dö av värme. De här molnen sprang fort in och det var ett rätt så stort oväder här, nae.. Egentligen var det ganska udda, men vi var i alla fall tvugna till att dra ut alla grejor och det blixtrade och mullrade en del. Men nu har det däremot slutat, men det är fortfarande massor med moln och det är blött ute så kan inte direkt sola eller bada. 
Ont i huvudet har man också, ush på detta. Ska nog ta att färga håret idag, om jag orkar haha.
 

30 grader i skuggan

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
3
Heeey!

Idag är det så varmt att man nästan dör, nä men guuu va varmt det är! Måste verkligen iväg och bada känner jag, fy. Varför har jag inte bara en pool jag kan sitta i för? Jag hatar att bada i havet jue... Och nu är jag illa tvungen typ. 
 
Ha en bra sommardag hörni!
 
 
 
 

Today's •purple•

| Postat i: Outfit
6

Såhär ser jag ut idag:


My Love Is Like A Star

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
0
Go morron!

Eller kanske eftermiddag, men jag vaknade för bara en timma sedan så för mig är det fortfarande morgon. Men snart blir det frukost och sedan blir det att göra sig i ordning för att gå ut en sväng och kolla runt lite i stan. För idag händer det lite saker i lilla lysekil faktiskt. Önska dock att jag kunde gå med vänner (men de bor i Jönköping..så ah..) men det får bli med familjen..
 
Ha en bra dag hörni! 
 

Utelåst

| Postat i: Allmänt
13
Hejsan hoppsan!

(ja jag vet bilden blev lite konstig, jag tog bilden från min instagram och då hade jag en vit ramgrej typ..)
Åt nyss pizza, nomnom. Innan det var jag på stan, men har tvungen att gå hem lite tidigare för att jag verkligen behövde gå på toa. Men när jag kom hem upptäckte jag att jag inte hade någon nyckel så jag fick sitta där ute på trappen och nästan hålla på att kissa på mig med världens lilla rörelse. Men det var i alla fall inte kallt som tur va. Och det var ungefär typ bara 15-20 minuter så jag klarade mig. 
 
Ha en bra kväll sötisar! :*
 

Lilla jobbiga Lysekil

| Postat i: Allmänt
8
Hejsan hoppsan!

Asså blubb va jag hatar att bo här i Lysekil, absolut ingenting att göra. Jag vill bo där mina vänner bor, vad gör jag egentligen här? Jo jag kom in på gymnasiet här så är tvungen att gå åtminstone 1 år enligt mamma så nu får jag väl göra det då. Förhoppningsvis träffar man väl på någon bra i gymnasiet som man blir vän med...
 
Men ska i alla fall ner till lilla stan snart för att köpa den nya frida-tidningen, hoppas på att mina kläder från H&M kommer snart också! 
 
Ha en bra dag sötisar! puss

♡ Welcome August ♡

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur, FOTO - Övrigt
7
Augusti kommer nog bli en bra månad, förutom delen att skolan börjar. Men jag ska se Ulrik Munther den 7, och sen får vi hoppas på en massa sol också! Jag vill vara brun när jag kommer tillbaka till skolan (har faktiskt MYCKET färg för att vara jag..)