New beautystuff

| Postat i: Allmänt, New In, Skönhet
7
Hejsan hoppsan!

Idag har jag varit inne på stan i Jönköping med mina två systrar, träffade även några kompisar samt min bror där inne en liten stund innan vi skulle ta tåget hem. Jag fick med mig några grejer hem, så tänkte att en haul säkert kommer komma upp på youtube inom ett litet tag om det är något jag hinner med eller om ni tycker det är intressant.
Jag och pappa hade egentligen planer på att fota, men ingen av oss verkade så pepp på det idag på morgonen så for in till stan en liten sväng istället. Nu vet jag ej vad som händer resten av dagen, men häng med syskonen i alla fall.
 
Hoppas ni har en bra lördag!
 
 
 

The Hunger Games

| Postat i: Allmänt, Tips
6
Sjukt bra filmer, har dock bara ett hunger games & catching fire, det finns även mockingjay part 1 men har ej sett den. Jag är en person som tycker om att läsa böcker innan jag ser filmer, dock jag är jag väldigt spänd på att läsa dessa böcker trots att jag sett filmerna, så efter jag läst klart divergent-serien + the fault in our stars så tänker jag läsa dessa böcker!
 

Tjugonionde januari tvåtusenfemton

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
4
Hejsan hoppsan!

Idag hade jag sovmorgon, började vid 10.10 och min sovmorgon spenderades med att titta på min nya 42-tums tv. Är typ beroende av att titta på den, även fast jag liksom inte ens tittar på tv utan jag kopplar liksom i min dator. Men sen hade vi naturkunskap, redovisning, dock gjorde Kim våran så jag kunde slippa det. Jag hade även mediaproduktion där vi gjorde några animeringar i flash, det var kul men är helt kass på det haha. Slutade i alla fall 1 timma tidigare så gick till Kim som spelade i musiksalen med några andra från klassen. 
 
Efter skolan gick jag och Kim till ica och handlade lite gott men jag gick egentligen dit för att köpa en ansiktskräm, slutade med popcorn, vanilj cola samt choklad. Nu tittar vi på tv, ska även titta på draktränaren efter maten sen.
 
Hoppas ni haft en bra torsdag!
 

Sjukdag med älsklingen

| Postat i: Allmänt
1
 
 
Har ni missat denna video? gå gärna in och kolla! 
 
Hejsan hoppsan!

Ligger just nu ute i soffan, då älsklingen har tagit min säng. Nä men vi båda är hemma från skolan idag, han har migrän så tänkte låta honom sova där ifred. Jag har precis legat och tittat på några videos, hoppas på att älskligen mår lite bättre snart så man vågar ta sig in till sängen haha.
 
Hoppas ni har en bra dag!

Video- Sister tag

| Postat i: Allmänt, Videos
3
 

Veckans blogg

| Postat i: Allmänt, Veckans Blogg
20
 

Tjugofjärde januari

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
7
Hejsan hoppsan!

Idag började jag dagen med att filma en video med min syster, vi har gjort en sister tag. Efter det spelade vi lite minecraft, sen gick jag och mamma till stan och handlade lite på ica. Vi hade fått en massa snö under natten för att vara Lysekil, men allt töar bort nu + att det saltar och ja då försvinner ju allt. När vi kom hem spelade jag och syrran lite mer minecraft. Vi hade en paus där vi åt och sen fortsatte vi. Nu har mormor kommit ner, och vi ska väl prata lite och så.
 
Sammanfattat har inte mycket hänt men inom detta har jag också förlåt en vän, synd men jag är glad att jag inte har hen kvar hos mig och får mig att må dåligt. 
 
 
 

Trummor och morbror

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
5
Hejsan hoppsan!

Sitter just nu och precis slängt i mig lite mat, ska iväg till min morbror. Idag har vi haft musikproduktion, där vi satte upp trummor och spelade in några bitar. Sedan hade vi Entreprenörskap där vi jobbade på en affärsplan. Mer än så har faktiskt inte hänt hittills idag.
Ska bli riktigt kul att träffa Kenneth, min morbror, var så länge vi träffades nu. Tyvärr minst 5 år faktiskt... Så äntligen så.

Studiedag

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur
5
Hejsan hoppsan!

Idag hade jag studiedag, och har egentligen inte gjort något alls nästan. Vid 12 någon gång gick jag upp till mormor och åt mat med henne, senare gick vi ner till stan en sväng och därefter gick jag även till stan med mammi sen när hon kom hem från jobbet. Jag hann även spela in en video innan jag gick upp till mormor, som jag tänkte redigera men orken finns inte riktigt. 
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 

Video TMI- Tag

| Postat i: Allmänt, Videos
5
 

Funderingar på gymnasiearbete

| Postat i: Allmänt
0
Hejsan hoppsan!

Vaknade upp med snö på marken idag, tyvärr bor jag i Lysekil så påvägen hem hade allt försvunnit då det inte finns ett enda ställe i hela Lysekil som inte saltas. Idag har jag haft svenska och engelska, båda i 3 timmar. Skriver en artikel på svenskan och engelskan vet jag inte ens vad vi gör för vi gör allt samtidigt typ. Men vi var även och titta på en dansshow som 3 tjejer i trean hade gjort som sitt gymnasiearbete, det får mig verkligen och bli rädd för nästa år... Vet verkligen inte alls vad jag ska göra, men hoppas jag kommer på det och klarar det!
 
Imorgon har jag studiedag, men absolut ingenting alls att göra. Så vi får se vad jag kommer på, hoppas inte det blir allt för dåligt bara. 
 
Hoppas ni haft en bra onsdag!
 

Follow me on instagram?

| Postat i: Allmänt, Jag
0
 

Fotografisk bild

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
3
Hejsan hoppsan!

Idag började jag 8.30 istället för 12.40 som jag i vanliga fall brukar börja vid på måndagar, pågrund av att nu har vi äntligen fått våran spårlöst förvsunna lektion som då är Fotografisk bild, vi skulle haft den kursen hela tvåan egentligen men det blev något strul med schemat. Men nu äntligen har vi fått den, saknar dock de långa sovmorgonarna. Vi fotade i alla fall lite i studion, som jag faktiskt aldrig varit i trots att jag är en mediaelev, sen gick vi en liten promenad och fotade ute också. Det har varit en lång dag men ändå helt okej trots lite bekymmer och så. 
 
Vi har även fått i läxa att fota något svartvitt, så nu sitter jag och funderar på någon bra svartvit bild jag kan ta. Ge gärna tips!
 

Gjort ett eget sminkbord

| Postat i: Allmänt, FOTO - Övrigt, Tips
6
Hejsan hoppsan!

Idag vid 11 imorse åkte Kim hem, efter det har jag faktiskt inte gjort särskilt mycket. Jag har färgat utväxten, målat naglarna, spelat minecraft samt vart ner på ica en sväng. Och klockan är bara 17 hittills, väldigt seg dag faktiskt.
 
Men jag har i alla fall länge sagt till mamma att jag vill ha ett sminkbord, idag kom mamma på idén med att fixa detta här över. Det enda jag kom på var ljuset, som vi gjorde om till en burk till borstarna. Så spegeln var egentligen ett fat till ett gammalt ljus, och lampan var en gammal skrivbordslampa. Bordet jag har är bara ett smalt bort på hjul som du kan ha över sängen, helt perfekt gjort av mamma faktiskt.
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 

Divergent

| Postat i: Allmänt, Tips
3
Divergent är seriöst den bästa bok och filmen jag någonsin läst/sett. Boken är visserligen mycket bättre, men filmen är inte dum den heller. Jag brukar inte riktigt gilla mycket typ "slåss-filmer" men den här är helt underbar, kanske kan va för att kärlek är inblandat eller att jag kanske ändrat min åsikt om sådana hära filmer/böcker. Jag läste boken först och tyckte den var sjukt bra, håller just nu på att läsa insurgent (bok nummer 2i serien), så jag fick med mig min mamma, syster & pojkvän att titta på filmen med mig och jag kunde seriöst inte vara tyst.
Det finns 4 böcker i denna serien
- Divergent (finns som film)
-Insurgent (finns som bok, kommer ut i film i Mars 2015)
-Allegiant (finns som bok, Kommer ut i film i 2 delar, part 1 i Mars 2016, part 2 i mars 2017)
-Four (bok, vet ej om den kommer som film)
 
 

Banken med företaget

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
11
Hejsan hoppsan!

Idag var det fredag, tyvärr är inte det ensärskilt rolig dag för mig som förr då kunde man ändå längta till fredagar, nu är det mer längtar till kvällen typ... Jag börjar min dag 8.30 med musikproduktion, och det var ett rätt dåligt tillval för mig då jag är rätt tondöv av mig... Men efter lunchen sen har jag entreprenörskap där jag har ett företag med 3 killar varav en är Kim. Vi var i alla fall till banken idag och öppnade ett konto och sådant, själv är man ekonomiansvarig så känns så kul och spännande. 
 
Just nu sitter jag och Kim och funderar på vad vi ska hitta på, han ska sova här i helgen, mys mys.
 
Hoppas ni får en bra helg!
 

Video- Unboxing lyko.se

| Postat i: Allmänt, Videos
2
 

New in- Make up

| Postat i: Allmänt, New In, Skönhet
3
NYX hd studio photogenic foundation, 01 nude. NYX full coverage concealer, 01 porcelain.
Max Factor colour x-pert waterproof eyeliner, 01 deep black.
H&M nudes eyeshadows, pink nude.
 
Hejsan hoppsan!
 
Det senaste har jag fått hem lite nytt smink, har ej hunnit prova något av det än faktiskt men snart så ska det allt provas. Foundation (209:-) , concealer (89:-) & eyeliner (89:-) är från nordicfeel.com.
 
Idag har jag haft en tuff dag, svenska i 3 timmar med ett arbete om att göra en essä. Sen har jag även haft engelska i 3 timmar där jag skrivit en book review. 
Efter skolan hjälpte Kim mig att plugga till ett Naturkunskapsprov jag har nästa vecka, han åktehem vi 18 och efter det gick jag upp till mormor en sväng som skulle skriva på ett papper åt mig. Nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar runt lite på internetet.
 
Hoppas ni haft en bra dag!

1.5 km simning

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
9
Hejsan hoppsan!

Idag började min dag med naturkunskap, därefter hade jag sim där jag simmade 1.5 km + trampade vatten i 12 minuter direkt efter det. Jag är rätt trött kan jag säga, nyss åt jag mat och nu väntar jag på Kim. Vid klockan 15 ska jag till tandläkaren, är livrädd och asså hjälp.
 
Min syster håller på att lära mig göra loombands nu, har dock typ 10 stycken redan som hon gjort haha.
 
Hoppas ni haft en bra tisdag!
 

Twilight-marathon nästan

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur
2
Hejsan hoppsan!

Sitter just nu i min säng medkvällsmat och ska titta på breaking dawn 2.
Idag har jag varit ledig, så började dagen med att spela in en video efter det har jag tittat på twilight och breaking dawn 1. Orkade inte med new moon då jag alltid blir så himla ledsen när Edward lämnar Bella, och Eclipse är liksom fightfilmen så ah... När Kim hade slutat kom han hit också, så myste vi lite och så.
 
Hoppas ni haft en bra måndag!
 

Storm och mys med pojkvännen.

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur
4
Hejsan hoppsan!

Idag på bussen hem från Kim, såg jag en tjej med rött hår och började sakna mitt röda hår väldigt mycket på samma gång älskar jag att ha svart hår... Nästa hårfärg för mig blir nog blond, då det är mitt naturliga hår.
 
Helgen har jag spenderat hos pojken min, vi har bara slappat då att gå ut inte var något att ens tänka en tanke på. Regnade lördagsmorgonen och sen blåste det upp till en rejäl storm. Läskigt var det, strömmen gick då och då och utanför blixtrade det från strömstolpar och huset och fönstrena skakade. Somnade iaf tillslut med älsklingen armar runt mig och efter det sov jag gott.
 
Imorgon är jag ledig från skolan, min enda lektion är inställt så vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt.
 
Ha de!
 

8 saker jag verkligen vill just nu

| Postat i: Allmänt, Jag
5
 
♥ Fota med min pappa.
♥ Skaffa körkort.
♥ Flytta hemifrån.
♥ Sluta skolan.
♥ Köpa en ny videokamera.
♥ Åka iväg någonstans och ha riktigt kul.
♥ Få ett jobb.
♥ Åka utomlands.
 

Frågor

| Postat i: Allmänt, Jag
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1. Vad heter du? Amanda 
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Melodie, Vaneza, Aleksandra asså typ massor!
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Rasmus om jag var kille.
4. Vilket stjärntecken är du? Jungfru
5. Vilken årgång är du? 97
6. Var bor du? Lysekil & Jönköping
7. Bott utomlands? Aldrig ens varit utomlands
8. Flyttat antal gånger? 5 gånger tror jag.
9. Vart skulle du vilja bo? Någonstans utanför Jönköping i en fin lägenhet om man ska vara realistisk, annars i något riktigt stort och mysigt och stilrent hus nära någon sjö.
10. Vilken skolklass? Estetik & Media, 2:an på gymnasiet
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Fotograf, egen företagare eller känd inom blogg/youtube!
 
UTSEENDE
1. Hur lång är du? 164 cm
2. Hur mycket väger du? 53 senast jag vägde mig, tror jag
3. Hårfärg och frisyr? för stunden långt svart hår.
4. Ögonfärg? Blågråa
5. Mest nöjd med? Mina ben
6. Minst nöjd med? Det mesta annat.
7. Skostorlek? 37
8. Glasögon? Jupp
9. Har du några piercingar/tatueringar? Bara hål i öronen, men i framtiden ska det allt bli någon tatuering!
 
FAVORITER
1. Filmer? Divergent, Hunger games, LOL, frozen och förmodligen en massa till...
2. Låtar? Love don't die- The Fray, Good Riddance- Green Day, Life of the party- Shawn Mendes...
3. Årstider? Helt ärligt typ alla, men gillar hösten minst.
4. Mat/dryck? Hatar mat, men favoritdryck måste nog vara vaniljcola!
5. Djur? Har inga :(
6. Färg? Rosa, ljusblå/turkos och mörklila.
7. Parfym? Secret Charm & secret crush Victoria's secret.
8. Tv-program? Once upon a time, once upon a time in wonderland
9. Ämne i skolan? Media
10. Sysselsättning? Asså allt där jag slipper sitta still typ hahha, fast det är inte alltid fel det heller. 
 
KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En svart vinter/höstjacka jag köpte av en person.
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta typ läderskor, vinterskor.
3. Favoritfärg på kläder? Allt typ... Men har nog mest svart.
4. Favoritmaterial på kläder? Bekväma material...
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Allt för många... 
6. Favoritaffärer? New yorker, kicks, H&M, Cubus och typ allt annat... Men mest New yorker.
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Köper inte kläder varje månad men genomsnitt typ 300 kr.
8. Favoritmärke? Vet typ inga märken... Don't care about that. 
9. Vad har du för byxstorlek? XS-S
10. Vad har du för tröjstorlek? XS-M, oftast S.
 
DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? Rätt stort... Dock helt kvadratiskt så känns väldigt litet då det är svårt att möblera.
2. Vilken färg på tapeterna? Orange :(
3. Vilka färger går rummets inredning i övrigt? Allt? Svart, vitt, grått...
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Sängen hahah.
5. Vad vill du ändra där inne? ALLT
6. Vad har du där inne av följande:
a) Tv? Ja
b) Video/dvd? båda!
c) Dator? Jupp, bärbar!
d) Stereo? Ja
e) Telefon? min mobil...
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Hus... en gata och himmelen
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Grejar på datorn... Sover...
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Kimbabe!
10. Favoritpryl i hemmet? Kameran probably...
 
BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Lennart
2. Var har du i din: 
Jackficka just nu? Reflex, 5 kr, läppglans/läppsyl och en tampong haha.
b) Jobbväska just nu? Skolväska* Faktiskt ingenting då jag nyss packat ur den...
c) Handväska eller liknande just nu? Hörlurar, avsminkningsservetter, trosor, ansiktstvätt, strumpor, en tröja (ska till Kim imorgon)
3. Vad är du beroende av? Kramar, choklad, popcorn och min kamera & mobil... Beroende av att ha något att göra också, hatar att ligga inne hemma i flera dagar.
4. Vilket land kommer du i från? Sverigeeee
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Aco från apoteket, babylips dr rescue...
6. Vad tror du på? Vadå vad tror jag på? Det mesta alla säger, men nä jag är kristen!
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Kristendomen... 
8. Vad köpte du senast? En festis...
9. Har du nåt husdjur? Nä :(
10. Vad bor du i? En lägenhet
 
GREJER
Plånbok: Den är beigesvart om det är det som menas...
Tandborste: Ja en svart här, en rosa hos kim och en grön hos pappa.
Smycken: Just nu ett par blåa blomörhängen och ett halsband med infinitymärket.
Solglasögon: Har ett par men är dålig på att använda solglasögon...
Underkläder: Ja ett par korallfärgade trosor? Eller asså fattar fortfarande inte vad man ska svara
Nagellack: Jag har ett brunt på just nu.
 

Video- Haul mellandagsrea

| Postat i: Allmänt, New In, Videos
8
 

New in lyko.se

| Postat i: Allmänt, New In, Skönhet
7
Hejsan hoppsan!

Idag eller rättare sagt igår fick jag hem ett paket från lyko.se med dessa grejer i. Video kommer upp i veckan om ni vill se mer om sakerna.
 
Men idag har jag i alla fall inte gjort mycket, jag och mamma har haft en mysdag det är bara det som fått mig att kunna må bra tyvärr. Syrran hade sina kompisar här så vi fick hålla oss på mitt rum, vi tittade på film och åt pizza. 
 
Hoppas ni haft en bra tisdag!
 

40 skönhetsfrågor

| Postat i: Allmänt, Skönhet
4
HUDVÅRD

-Hur många gånger tvättar du ditt ansikte dagligen? Två gånger, morgon & kväll!
-Vilken hudtyp har du? Kompinerad, oftast torr!
-Vilken produkt använder du för att rengöra ansiktet? Garnier cleansig wipes, Clearasil daily clear deep cleansig toner & L'oreal paris Eye & lip make-up remover 
-Använder du ansiktsskrubb?  1 gång i veckan
-Vilken produkt använder du? Neutrogena visibly clear pink grapefruit daily scrub eller Garnier pure 3-in-1 wash, scrub & mask.
-Vilken ansiktskräm använder du? Nivea Essentials mattifying day care på morgonen & essentials regenerating night care på kvällen.
-Har du fräknar? nope, ibland kan jag dock få några få på sommaren...
-Använder du ögonkräm? Nope
- Har du haft/ eller har du finnar? Jodå några gånger har jag allt finnar, inga nu dock.
-Har du någonsin använt Pro-activ? Nope

SMINK
-Vilken foundation använder du? L'oreal Paris True Match  C2 Rose Vanilla
-Vilken concealer använder du? Maybelline FIT me 15 Fair
-Vad har du för hud underton? Dunno
-Vad tycker du om lösögonfransar? Sjukt svårt men assnyggt! vill så gärna lära mig sätta på mig dem!
-Visste du att man borde byta sin mascara var 3:e månad? Jupp, betyder inte att jag gör det!

-Vilket märke på mascara använder du? Maybelline för stunden.
-Isadora eller Elf? Elf, tror inte jag har något från Isadora
-Vilken produkt/smink kan du inte leva utan? Foundation!
-Vilka sminkborstar använder du när du sminkar dig? Real Techniques och några från H&M
-Använder du make-up base/primer på ögonen? Nä
-För ansiktet? Nope, setting spray dock!
-Vilken är din favorit ögonskugga? Neutralt och nude!
-Använder du pencil eller liquid eyeliner? Liqiud
-Hur ofta råkar du peta i ögonen med en eyelinerpenna? För ofta!
-Vad tycker du om pigmenterad ögonskuggor? Bra
-Använder du mineral smink? Nej
-Vilken är din favoritläppstift? NYX butter lipstick Juju eller Fizzies
-Vad tycker du om läppglans? Love it!
-Vilken är din favorit rough? NYX baked blush forplay
-Köper du ditt smink från nätet? Oftast!
-Gillar du smink från apoteket? Har bara ett läppstift därifrån, gillar det men inte färgen!
-Har du funderat på att ta smink kurser? Hade varit sjukt kul!
-Är du klumpig med att applicera sminket? Nja, ibland!
-Gillar du färgglada nyanser på smink? Asså nae, det färggladaste jag tar är blush haha
-Vilken kändis har alltid en snygg sminkning? Kylie Jenner
-Om du skulle lämna huset och använda just 1 produkt, vilket skulle det vara? Mascara/foundation beroende på hur min hud ser ut den dagen!
-Skulle du kunna lämna huset utan smink? Gör det rätt ofta!
-Tycker du att du ser bra ut utan smink? Nä, men inte direkt med smink heller!
-Din åsikt, vilka sminkprodukter tycker du är bra? Måååånga!
-Vad tycker du om smink? Jag älskar det!


Vakna upp bredvid en prins

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
17
Hejsan hoppsan!

I helgen har jag fått vakna upp bredvid min prins varje morgon, finns inget bättre än det. Imorse däremot åkte han härifrån klockan 9. Jag hade tänkt somna om men det var svårare än jag trodde utan honom där, så har legat och grejat på mobilen och bestämde mig nu för att ta upp datorn.
 
I fredags tittade vi på divergent + catching fire, sjukt bra filmer. Efter det firade vi lite egen nyår, då vi ej firade tillsammans på nyårsafton. Vi skålade och dansade, mysigt!
 
Igår var vi ute på en mysig långpromenad, sen var vi med min kusin, mamma & mormor. 
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 
 

Frågor om 2014

| Postat i: Allmänt, Jag
6
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Firat årsdag är det enda jag kan komma på.

Hur har ditt 2014 varit?
- Bra men med många nergångar.

Tror du att år 2015 kommer blir bättre?
- Ja!

Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma?
- 3 September.

Bästa köpet?
- Min iPhone 5s, hahah.

Vad spenderade du mest pengar på?
- Ingen aning...

Gjorde någonting dig riktigt glad?
 - Mycket!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
- Thinking out loud, Chandelier och förmodligen en massa mer!

Vem har du umgåtts med mest?
- Vadå vem? Har la umgåtts med massa!

Bästa minnet från 2014?
- Svårt, det har hänt mycket bra. Men min och Kims årsdag var grym trots att jag lite failade osv...
 
Vad önskar du att du gjort mer?
- Tro på mig själv, inte låtit mig själv må så dåligt...

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Gråtit.

Vad gjorde du på din födelsedag?
- Firade med min mormor, syster, mamma och pojkvän.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
- Som sagt om jag inte hade låtit mig själv mått så dåligt.

Vad fick dig att må bra?
- Min pojkvän, familj och vänner!

Vem saknade du?
 - Min släkt övriga släkt som jag ej träffar.

De bästa nya människorna du träffade?

- Några i Jönköping! 
 

Bilder från nyår

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur, FOTO - Övrigt
6
 

Nyårsvlog

| Postat i: Allmänt, Videos
0
 

Page 1 of 365

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
4
Hejsan hoppsan!

Idag har varit en tråkig och jobbig dag, men sånt är la livet.
Jag har i alla fall varit på ica samt sett mamma ta ett dopp i havet, hon är skum jag vet. Nu ska jag och mamma titta på film.
 
Hoppas ni haft en bra nyårsafton!