Spring, is it you?

| Postat i: Allmänt
1
Hejsan hoppsan!

Har våren kommit? Man kan la inte vara säker då man bor i Sverige, men du har det i alla fall varit fint i en del dagar och riktigt varmt och skönt. Och vad gör det till humöret? Jo man mår mycket bättre, och är gladare! I alla fall jag. Även fast just idag är jag hemma så är jag ända riktgit glad, snart är det påsklov och efter det är det snart sommarlov. Jag är riktigt taggad på sommar nu, vill börja shoppa massa sommarkläder så man får fram summerfeelings. Men inte vågar man väl hoppas för mycket, snart kommer väl det som vanligt en kurva i vädret oså poff så är det väl vinter igen, typiskt Sverige.
 
Att inte må helt bra men ändå vara lycklig det är väl ändå helt okej, äta lite choklad och pilla på datorn är väl inte alltid så dåligt. Men nu ska jag i alla fall ta och fortsätta skrolla runt över internet lite, ha det bra!
 

Fotolista

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur, Jag
4
Systemkamera eller kompaktkamera? systemkamera

Vad har du för kamera? Nikon D3100 & Canon EOS 1100d

Fotar du med Raw eller JPEG? JPEG

I vilka lägen fotar du? jag fotar oftast i "auto-utan blixt fjong" men med manuell fokus, eller P.
 
Vad är roligast att fotografera? Natur & närbilder

Hur många objektiv har du? Två till min Nikon, 50mm & 18-200mm och till min Canon har jag också 2, ett 18-55mm & ett 18-300mm
 
Föredrar du fasta eller zoom objektiv? Beror på vad jag ska fota ju, men fasta.
 
Har du tappat bort något objektivlock? Nope faktiskt inte
 
Vad blir ditt nästa inköp? Just nu är jag rätt nöjd, så vet inte riktigt.
 
Hur redigerar du en bild? Beror på vad detär för bild, oftast på med en massa kontrast och färger, eller matta ner skyggorna eller ja kan inte riktigt säga en.
 
Vilket format sparar du i? JPEG
 
Har du varit på något fotouppdrag? Ja det har jag, har fotat min systers förra fotbollslag några gånger. Och fotat estet-musikerna i skolans konserter och så.
 
Har kameran något namn? Jupp min Nikon heter Theo
 
Vad har du för photoshop? Photoshop CS5
 
 
Har du sålt bilder? Nope det har jag inte.
 
Vad blir ditt nästa fotouppdrag? Jag vet inte riktigt, förmodligen något med musikerna igen.
 
Kommer folk fram till dig och frågar om du säljer bilder? Nej har aldrig hänt, de bara frågar om de kan få bilder jag fotat på dem och sånt.
 
Nu är det sista frågan, tycker du att du är en bra fotograf? Asså jag vet inte, jag vet inte vad som är en "bra fotograf" men jag försöker alltid tänka på ljus, vinkel och bakgrund. Men kan ju inte säga att jag blir nöjd med alla mina bilder direkt.

Rosa skor

| Postat i: Allmänt, FOTO - Övrigt, Mode, New In
6
Hejsan hoppsan!

Jag vet, det var väldigt länge sedan. Men jag har nästan ingen tid alls nu att blogga, jag har liksom annat att göra. Jag försöker fokusera mer på att plugga, vara med Kim och vara med familjen. Jag är knappt ute och fotar så har nästan ingenting att ladda upp, så det blir liksom väldigt tråkigt i längden. Jag gör nästan samma saker varje dag så jag vet inte riktigt var grejen är att skriva samma sak hela tiden...
 
Men nu tänkte jag i alla fall dela med mig av mina nya rosa gympaskor, som jag gillar så sjukt mycket! De är supersköna och de var inte så dyra heller... Dem är från skopunkten och kostade 249:-. 
 
Idag var jag ute på en promenad med mamma, vi fotade bara väldigt lite och så var det väldigt kallt. Men sen har jag bara slappat resten av dagen. Och nu sitter jag med Oreo marabou och cola i sängen och myser med mig själv. 
 

Choklad doppade grejer

| Postat i: Allmänt
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejsan hoppsan!

Tänkte bara läska er lite, nä men åh när jag kom hem idag fick jag detta av mamma så underbart gott. Mashmallows, päron och jordgubbar doppade i choklad. Yummy.
 
Helgen har jag bott hos Kim, haha typ. Vi gjorde inte så mycket på fredagen då vi var ganska trötta och så men vi spelade iaf en liten stund ett spel med Kims mamma & pappa. På lördagen, eller ah igår, var vi på promenad en stund med Ninja (Kims hund) och kameran, sen tittade vi på Harry Potter och mellomys senare på kvällen. Och idag var vi i kyrkan, hans mormor och hennes kör skulle sjunga. Och det var bra, och jag har inte varit i kyrkan på ett tag så det kändes väldigt bra. 
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 

Dagens outfit

| Postat i: Allmänt, Outfit
5
Jeans- Vero Moda (tror jag?)
Tröja- Lillsyrrans, H&M eller något kanske..
 

Halvår med älsklingen

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur, Jag
51
Hejsan hoppsan!

Har just nu knappt några bilder alls att lägga upp, så ni får tyvärr stå ut med vinterbilder nu. Och här är en bild på mig med tjock jacka och en massa snö i bakgrunden. 
 
Just nu har jag engelska, dock är jag klar med det jag ska göra så jag vet inte riktigt vad jag ska göra då min lärare inte är i klassrummet. Så jag tänkte att jag kunde skriva ett inlägg typ... Idag händer egentligen ingenting, har bara svenska och engelka på måndag och slutar vid 15.20. 
 
Idag är det min och Kims halvårsdag, det är sjukt najs. Det har gått riktigt fort, och jag älskar honom otroligt mycket. Det känns som det var nyss då vi satt i klassrummet och bytte några blickar blygt och så. Vet inte vad jag skulle gjort utan den underbara människan, han är bäst. 
 
Nu ska jag väl sluta skriva en massa, ha en bra dag hörni!
 
 

Ops

| Postat i: Allmänt
2
Hejsan hoppsan!

Sorry för dålig uppdatering men har inte riktigt haft tid eller ork med bloggen just nu, så jag känner att det lär la vara lite såhär framöver. Att jag kommer o skriver något inlägg då och då. Lite halvt bloggpaus typ. 
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva då jag inte egentligen gjort något speciellt som är intressant här på bloggen.
 
Så... ha det bra tills jag är tillbaka!