Min systers och min första minecraftvideo!

| Postat i: Allmänt, Videos
0

Veckans blogg vinnare + ny omgång

| Postat i: Allmänt, Veckans Blogg
40

 
 

Jäkla tandläkare

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
31
Hejsan hoppsan!

Idag har jag haft svenska och engelska, inte mycket hände egentligen på dem lektionerna. Vi fick i alla fall sluta tidigare från engelskan, så Kim hängde med hem, han spelade lite gitarr och så åt vi lite. Efter det gick jag till tandläkaren, skulle till någon specialist som skulle kolla vilken tandstälning och grejer jag skulle ha, sen bara säger hon att jag måste skickas till ännu en specialst och grejer, kul. Så kommer säkert inte ha tandställning förrens jag behöver betala den... Har alltså klagat på detta i 4 år ungefär. 
 
Efter det gick jag hem till Kim som stanna hemma hos mig, vi myste lite och gjorde inte så mycket då vi var rätt sega.
 
Hoppas ni haft en bra onsdag!
 

Video- Januari favoriter

| Postat i: Allmänt, Månadens Favoriter, Videos
4
 

Black n white

| Postat i: Allmänt, FOTO - Övrigt
3
Sam Smith – Stay With Me
Hejsan hoppsan!

Dagen började med en sen lärare, när vi väl börjat lektionen som d var fotografisk bild så var han bara borta hela tiden och gjorde något annat. Så borde lärare faktiskt ej få göra, jag och Maja satt bara där och var klara långt innan han kom tillbaka. Men på lunchen var jag med musikarna i muskrummet dock bara 3 av dem och sen var även Maja där (jag och Maja är de enda mediaeleverna). Dessa tre grabbar, som innehåll bland annat min pojkvän, höll på att skriva en egen låt och måste bara säga asså den är grym! Duktiga är dem!
Efter lunchen gick jag och Maja på våran nästa mediakurs, "medier, samhälle och kommunikation" som då vi inte behövde vara på så vi fick gå hem. Slutade alltså 13 istället för 15.20, skönt! Firade det med att gå upp till min mormor som lagade pannkakor åt mig, mums!
 
Hoppas ni haft en bra måndag, trots att det är en Måndag!

Veckans blogg vinnare + ny omgång

| Postat i: Allmänt, Veckans Blogg
13
 
Startar även en ny omgång: