Sjuk

| Postat i: Allmänt
8
Hejsan hoppsan!

Har varit sjuk hela veckan, väldigt kul. Jag åkte på en rejäl förkylning så har inte kunnat vara i skolan en ända dag. Skulle egentligen haft typ världens slappaste vecka men istället fick jag ligga hemma och sova hela dagarna. Visserligen och slappt, men jag är hellre frisk och har det slappt. Men så hela veckan har jag legat i sängen och tittat på tv, videos och i alla fall haft lite sällskap då min syster legat hemma sjuk också. Älsklingen har även varit här o besökt lite och myst med mig. 
 
Idag känner jag mig i alla fall lite bättre, har smaken tillbaka, inte lika hängig och inte heller lika ont i halsen. Fortfarande väldigt snuvig och hostig dock. Fint väder är det ute också, och jag får inte gå ut. Det suger...
 
Ha en bra dag!
 

Påskbrasan & annat

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
6
 

Joggingstights & kjol

| Postat i: Allmänt, Outfit
5
Hejsan hoppsan!
 

Dessa två outfits har jag haft idag. Dagen började med en powerwalk med mamma, samt sola vid havet. När vi sen kom hem bytte jag om till kjol och så satt vi ute i solen på gården, och det är där vi spenderat hela dagen. 
Nu är kusinerna här, men de ska nog snart tillbaka till mormor. Och imorn åker dem hem. Imorn kommer även Kim hit och sover över till tisdag, då vi har sovmorgon på tisdag, vi har ingen matte och det är skönt!
 
Ha en bra kväll!
 

Påskafton

| Postat i: Allmänt
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejsan hoppsan!
 
Sammanfattning av min påskafton:
 
Började med en god frukost med pucko och omelett. Sedan powerwalk med mamma, samt sola. Kom hem satte mig ute i solen igen, med musik, min bok och solglasögon. Kommer inte och märker att jag bränt mig i solen, inget vidare kul, men har man känslig hud så har man. God mat och kusinerna var här också. Senare på kvällen vid 20, gick vi till påskefyren det var riktigt mysigt. Kommer förmodligen bilder på det imorn.
 
Hoppas ni haft en bra påskafton!
God natt
 
 

Glad påsk!

| Postat i: Allmänt
3
hejsan hoppsan!

Har precis varit på en liten äggjakt här i huset, tack mamma för det goda i ägget (sista bilden)! Och tack älsklingen för det andra ägget (översta bilden) och tack mormor för ljuset och pengen och kortet!
 
Ska nu ut o powerwalka med mamma, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Ska i alla fall till påskefyren ikväll vid 20-20.30.
 
Ha en bra påsk allesammans!

Långfredag

| Postat i: Allmänt, Outfit
2
Hejsan hoppsan!
 
Vaknade vid 9 och bara slappade i sängen, gjorde mig sen i ordning för en powerwalk med mamma. Det var många olika väder, regn, sol och moln, fram och tillbaka hela tiden. Mamma och jag solade för typ 5 minuter en stund också men sen kom regnet så då gick vi till ica. 
 
Nu har mina kusiner kommit ner, och vi gör inte så mycket. Vet inte riktigt vad vi ska göra resten av dagen heller, men blir väl lite slappdag med familjen, mormor och kusinerna. 
 
Ha en bra dag!

Jeans oufits

| Postat i: Allmänt, Mode, Outfit
5
 
Untitled #18
 
 

Lek i parken

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur, Outfit
2
Dagens outfit, och ja jag gjorde håret lite rödare på sista bilden, men det är bara för att jag saknar mitt röda hår välidgt mycket! Mitt hår brukar vara så rött.
Hejsan hoppsan!

Idag är det måndag, men ingen ångest här inte, det är ju looov. Jag vaknade vi 8.15, låg och slappade i sängen ett tag och gjorde sen mig i ordning för att gå ut och powerwalka. Åt frukost o tog på mig kläder. Det var väldigt skönt att gå. Sen passade jag och min syster våra kusiner för en stund, jag duschade också. 
 
För en stund sedan kom jag hem från parken, jag och familjen + mormor och kusinerna har lekt lite haha. Det var mysigt, och väldigt varmt och skönt väder!
 
Ska snart äta lite, och packa ifall det blir så att jag åker till älsklingen sen ikväll. 
 
Ha en bra fortsatt dag!
 
 

Ny tröja- Dagens outfit

| Postat i: Allmänt, New In, Outfit
2
Hejsan hoppsan!

Idag har jag bara suttit hemma och gjort ingenting, har sån träningsvärk att jag knappt kan ligga, gå eller stå. Familjen skrattar åt mig dessutom. Jag och mamma tänkte gå en promenad men det blev att vi stannade hemma då vädret inte riktigt lockade oss, det var väl blå himmel och så men det är ju storm ute så. 
Min outfit fick vara skön och slapp idag, då jag ändå inte gjorde någonting. Tröjan,som är mer rosa i verkligheten, är från Kappahl, 149kr och tightsen är från H&M (minns inte priset, kanske någonting runt 100 lappen). 
 
Hoppas ni haft en bra söndag!
 

Träna+powerwalk

| Postat i: Allmänt, Outfit
3
God morgon!

Har precis gjort mig i ordning för en powerwalk med mamma, men tänkte även ta och träna lite innan. Ska även träna lite efter, ska bli skönt. Det var väldigt länge sedan jag tränade nu och hoppas nu att jag inte skiter i det utan fortsätter träna. 
 
Men det är ju äntligen påsklov, och första dagen på påsklovet för min del blir nog furtom träning mer än slapp dag. Jag läste ut min bok förut, "Elsas Mode". Blir väl att börja på nästa senare "Elsas Värld". 
 
Ha en bra dag!

Helgen hos pappa

| Postat i: Allmänt, New In
5
Hejsan hoppsan!

I helgen var jag hos pappa i Jönköping. Fredagen bestod av mat, lite mys hemma och sedan iväg till tonår, där träffade jag Hanna och Sara och fler! Saknat dem massor. Kom hem närmare halv 1, och var nog i sängen vid 1 ungefär. Väldigt sent för en tråktjej som mig som alltid går o lägger mig vid 21-22 tiden. Men på lördagen åkte jag och lillsyrran til A6, köpte grejerna på bilden samt ett par svarta byxor. Vi åt på mc donalds och sedan åkte vi hem, jag och storasystern Sandra satt och pratade om massor av grejer i ca 2 timmar och sedan kom Hanna och storebrorsans kompisar och de tittade på film, jag, Sandra och andra storasystern Elin försökte spela minecraft men fick det inte att funka. 
 
Och idag har jag bara hängt lite med Elin, och packat och åkt tillbaka hem till mamma. Nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar några bloggar.
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 

Some beauty wanties

| Postat i: Allmänt, Skönhet, Wanties
3
beauty
 
 
 

Ledig=Mys

| Postat i: Allmänt
4
Hejsan hoppsan!
 
Sitter just nu hemma i sängen med hög musik och myser med mig själv, är faktiskt ledig idag. Median är inställt och våran lärare är borta på samhällskunskapen, så vi är lediga. Kim sov över från igår till idag men var tvungen att åka hem tidigt, sad. Men det var i alla fall mysigt att ha honom här natten. 
 
För min del blir det väl, film, läsa och mys med mig själv idag antar jag. Har lite lust att springa ner och köpa något gott, dock borde jag verkligen inte. Ska hålla mig till helgen med godiset, inte på veckodagarna. Men det hade varit väldigt gott, aja får se hur det blir. Kommer nog ändå inte ens orka gå ner så... 
 
Ha en bra dag!