Pink

| Postat i: Allmänt
9
Hejsan hoppsan!

Idag är det måndg, dags för skola igen. Jag var i skolan från 8.30 till 10 sen gick jag hem då jag inte hade något mer att göra eftersom jag var klar och vi hade ingen lärare. Ska nog snart äta och sen vid 12.30 blir det att gå tillbaka till skolan för då börjar min engelska lektion på typ 3 timmar, kul -.-. 
 
Men ja ha en bra dag! 
 

"Åka-hem-dag"

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur, Jag
2
Hejsan hoppsan!
 
Idag har bara varit en "åka-hem-dag". Vaknde upp vid 10 någon gåg och frukost där vid. Sen slappade jag runt lite med syskonen och packade. Vid 12.30 någongång satte sig jag, Matilda & pappa i bilen till Lysekil. Vi lyssnade på hockey i bilen, fuck att Sverige inte vann, men silver är bra! Vi åt även på mc donalds. Och vid 16 var jag och min syster hemma i lilla Lysekil igen. 
 
Nu sitter jag och grejar lite på datorn, men borde egentligen gå i duschen och titta på några program. 
 
Ha en bra söndagskväll!
 

Mys med vänner och familj

| Postat i: Allmänt
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejsan hoppsan!

Igår var jag på tonår, och det var jättemysigt och kul. Efter tonår följde Sara med hem för att hon skulle sova över. När vi kom hem satt alla inne i mitt rum och pratade till typ 2, alltså Sara och mina syskon plus min systers kompis. Det var mysigt. Sedan somnade väl jag och Sara vid typ 3 kanske.
 
Men idag har vi inte gjort så mycket, vi var här ett tag och sen gick vi till Hanna och fotade och det var kuligt. Och nyss kom jag hem för vi ska fira pappa och Sara och Hanna ska på konsert. Så nu blir det myskväll med familjen och min största syster kommer hem hit också! 
 
Ha en bra kväll!

Hur bra?!

| Postat i: Allmänt, Artister
2
 

Jönköööping

| Postat i: Allmänt
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejsan hoppsan!

Har nyss kommit, eller nyss och nyss men är i alla fall hos min pappa i Jönköping nu. Kul att träffa alla syskonen igen och pappa och my best friends. Men saknar dock Kim, vi syns inte förrens tisdag. Men jag ska försöka överleva. 
Kim sov över hos mig inatt och det var mysigt, så vi träffas precis innan jag äkte och det var ju bra.
 
Ska i alla fall äta snart hoppas jag för hungrar ihjäl, och sen drar jag iväg till tonår. 
 

Hudrutin

| Postat i: Allmänt, Skönhet
3
♡ Pure Active Purifying Make-up Remover Gel 2in1, Garnier
♡ Visibly Clear Pink Grape Fruit Cream Wash, Neutrogena
♡ Skin Refining Scrub, Nivea
♡ Moisturizing Day Care Cream, Nivea
♡ Regenerating Night Care, Nivea
 
Varje kväll använder jag mig först av min make-up remover från garnier och tvättar av sminket, sedan tar jag min Cream Wash från Neutrogena och tvättar av ansiktet med. Och 1-2 gånger i veckan tar jag min scrub från Nivea, annars går jag direkt och tar min nattkräm.
 
På morgonen har jag ibland ork att ta bort nattkrämen med min Cream Wash men oftast tar jag bara ljummet vatten och tvättar av nattkrämen. Sen efter det tar jag på min dagskräm och väntar 10 minuter innan jag tar på mitt smink om jag ska ha smink den dagen.

5-0

| Postat i: Allmänt
1
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejsan hoppsan!

Förlåt för tråkigt bild först och främst, men jag har ingen annan bild just nu som är klar att läggas upp. Kollar just nu på hockey, eller ah nu är det ju snart slut men 5-0 grymt! Jag är egentligen inte så jätteinne i hockey men har kollat några gånger och så vidare, haha. I alla fall så kom jag nyss hem från ishallen, jag och Matilda (syrran) skulle åka skridskor men de skridskorna jag hade gjorde så sjukt ont så kunde inte åka så länge. Men senare ska jag åka hem till Kim, så det blir mysigt.
 
Ha en bra dag!
 

Tråkigt lov

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur, Jag
1
Hejsan hoppsan!

Wow mitt lov är så otroligt tråkigt, mår nästan riktigt dåligt för att jag inte gör någonting. Jag blir alldeles galen av att vara inne nu, att inte göra någonting. Idag har jag bara spelat minecraft också som igår så jag hoppas verkligen syrran går med på att åka skridskor imorn för jag orkar inte inte göra någonting längre. 
 
Hoppas ni har/haft ett bra lov! Kram
 

Lov men inget att göra

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur, Jag
2
Hejsan hoppsan!

Idag har jag nästintill inte gjort någonting. Jag vaknade upp tidigt och kunde inte somna om, så känns som en otroligt lång dag. Jag och syrran har i alla fall spelat minecraft, FIFA & några andra spel på xbox. Det har varit kul, men har varit lite enformigt då jag helst inte sitteroch spelar en hel dag som min syrra. Men när mamma kom hem från jobbet gick i alla fall jag och hon till bibloteket, så vi kunde låna böcker. Och sen gick vi en powerwalk och sen handlade vi lite. 
 
Nu har jag ingenting speciellt att göra, så har väldigt tråkigt. Men kanske ska ta och läsa antar jag.
Ha en bra kväll!
 

Spel & mellokväll

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
6
Hejsan hoppsan!

Förlåt för att jag aldrig skrev ett inlägg igår, hade nog egentligen haft tid med det. Men min mamma fyllde år så vi myste och var med familjen. Kim åkte hem vid 13, och sen sprang jag hem för att göra mig i ordning innan mormor skulle komma, hann inte riktigt men det var lugnt ändå. Jag lockade syrrans hår också, men den locktången eller hårsprayet suger, för lockarna är kvar i typ 10 minuter högst. Men det var en mysig dag i alla fall, som betod av mat, godis och gott, mys, prat, spelkväll och mellokväll. 
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hittills har jag spelat minecraft med syrran, men nu behövde jag en paus kände jag. Så nu ska jag kolla lite grejer här på datorn och sen vet jag inte vad som händer. 
 
Ha en bra dag!
 
 

Happy valentines day!

| Postat i: Allmänt
8
Hejsan hoppsan!

Såhär ser mina valentines day- naglar ut... Blev faktiskt ganska nöjd. Hoppas ni alla har en bra Alla hjärtans dag! Kram på er
 

Favoritlista

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur, Jag
3
 
Favoritdjur? Hundar om det ska vara husdjur, annars utter & panda & gris & tiger & kossa & nalle... Okej har för många...
Favoritfilm? LOL helt klart!
Favoritserie? Gossip girl!
Favoritmat? Typ hatar mat... Ingen aning...
Favoritfrukost? Något bröd mamma brukar baka med ost på och varmoboy.
Favoritdricka? Vanilj cola & Varm oboy
Favoritlåt? Svårt, just nu kanske "summertime sadness-Madilyn Bailey"
Favoritartist? Madilyn Bailey, Oscar Zia, Ulrik Munther, Avril Lavigne & Miley Cyrus typ...
Favoritgrupp? One direction, Imagine dragons & You me at six
Favoritalbum? One directions "midnight memories".
Favoritgodis? Choklad! 
Favoritglass? Ingen aning... Äter det mesta... :P
Favoritchips? Är ingen chipsmänniska direkt.. Men kan man säga såna osthjärtan?
Favoritämne? Media såklart!
Favoritbok? Vet inte, läser inga böcker direkt. Har för mig att Besatt var väldigt bra.
Favoritårstid? Sommar och vår, och höst och vinter... asså kan inte bestämma gillar och ogillar lika mycket på de alla... men sommaren om det inte är för varmt...
Favoritmånad? Juni och September, Juni = sommar & September = min födelsedag
Favoritdag? Fredag tror jag
Favoritparfym? Parfym- Our moment, one direction. Men använder typ bara mina body mistar från VS och då Love spell och Hello darling.
Favoritaffär? New yorker och h&m tror jag...
Favorit tv-program? Ingen aning...
Favoritfärg? Rosa, men även limegrön!

half baked

| Postat i: Allmänt
3
Hejsan hoppsan!

Är sjuk idag med, eller asså är på bättringsvägen nu, har dock väldigt ont i halsen fortfarande. Men inget kunde hindra mig till att ta en dusch nyss, kände mig så ofräsch att jag inte stod ut med mig själv. Nu är jag nästan helt slut, men ska i alla fall äta glass och läsa tidning och mysa resten av dagen. Imorgon drar jag nog iväg till skolan trots halsont, känner att jag inte borde missa så mycket. 
 
Kim kom hit en stund igår och pysslade om mig, mysigt. Dock tror jag att det var lite dumt då jag förmodligen har smittat honom nu så han blir lagon sjuk till alla hjärtans dag :( Hoppas att han slipper sjukdomen! 
 
Ha det bra!
 

Volvo reklamen

| Postat i: Allmänt
4
 
Asså brukar ju såklart inte direkt gilla reklamer och sånt, men denna är ju sjukt bra seriöst. Det är denna reklamen och "leave the worl behind"-reklamen, som också var en bilreklam haha, som är bra liksom.

Feber

| Postat i: Allmänt
9
Hejsan hoppsan!

Idag vaknade jag upp med feber, så jag ligger hemma sjuk och orkar inte göra någonting nästan. Det är så ensamt och tyst så jag nästan får panik även fast det är skönt typ. Har sovit med Kim hela helgen så det är väldigt ensamt i sängen, och ingen är hemma eftersom mamma jobbar och syrran är i skolan.
 
Men nu ska jag väl ta och fortsätta vila.. Ha det bra!

Nionde februari tvåtusenfjorton

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur, Jag
4
Hejsan hoppsan!

Ligger just nu och myser i mitt rum med doftljus och musik. Förlåt får dåligt bloggande i helgen men på fredagen åkte jag hem till Kims mormor och sen sov jag över hos Kim, och igår hängde Kim med mig hem och sov över här till idag. Vi har egentligen inte gjort något speciellt utan mest bara slappat då vi var väldigt sega. Vi spelade fifa, myste, kollade på melodifestivalen och så. Själv tyckte jag ju då att Manda skulle gått till final, men brukar aldrig ha någon tur i det där med att den jag hejar ska gå vidare... Vem hejade ni på?
 
Ha en bra kväll!

You won’t find me, the past is so behind me

| Postat i: Allmänt, Jag
3
Hejsan hoppsan!
 
Idag hade jag bara matte och idrott, men på matten hade vi knappt matte utan vi gick runt och kollade på 2:ornas företagsfjong. Sen på idrotten körde vi bollsporter med vår nya idrottslärare, han verkar vara ganksa bra. Efter idrotten gick jag hem duschade, plattade håret och nu är Kim här. Snart ska vi äta och sen ska vi åka till hans mormor. Det kommer bli mysigt. Sen sover jag över hos Kim. Så bloggen kommer nog vara lite tom, eller typ väldigt tom men ändå.
 
Ha en bra eftermiddag!

Some wanties

| Postat i: Allmänt, Mode, Skönhet
3
 
i want
 

Sovmorgon

| Postat i: Allmänt
1
God morgon!

Ligger just nu i sängen och bara slappar då jag inte börjar förrens 10.20. Men snart måste jag nog allt upp och ta på mig och fixa mig. Jag har media i bara en timma idag eftersom vi har för mycket tid på median så får vi sovmorgon ibland och så. Efter median har jag samhällskunskap och sen slutar jag vid 15.20. 
Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer, förrens senare vid 19, då ska jag och mamma upp och simma i simhallen. 
 
Ha en bra dag!
 

Midnight Memories

| Postat i: Allmänt, Artister
0
 
Hej på er!

Har ni sett Midnight Memories videon än? det har i alla fall jag gjort flera gången, asså åh den är ju sjukt rolig ju! Kolla på den nu i alla fall people! 

Simple and comfy

| Postat i: Allmänt, Outfit
4
Hejsan hoppsan!

Har nyss kommit hem från skolan, har varit en riktigt seg måndag som vanligt. Först och främst är man trött och seg eftersom det precis varit helg. Men inte nog med det så har jag engelska och svenska, och de som bor i en annan stad, nära här, har sin skoldag i deras gamla skola istället så är forever alone. 
 
Men nu snart blir det i alla fall att spela lite minecraft med syrran och senare ikväll blir det mys med mamma & syrran framför Familjen annorlunda. 
 
Har ni haft en bra dag?
 

Frozen

| Postat i: Allmänt
10
Hejsan hoppsan!

Kan man säga go kväll utan att låta som man verkar vara artig? I såna fall God kväll.
Jag har precis kommit hem från bion, då jag var och tittade på Frozen med mamma och syrran. Den var den bästa disneyfilmen jag någonsin sett, så underbar. Har ni sett den? 
 
Tipsar i alla fall er att titta på den, om ni ej sett den! 
 

Cozy and bio

| Postat i: Allmänt, Outfit
1
Hejsan hoppsan!

Har hittills bara slappat hela dagen, spelat minecraft och duschat. Sen plattade jag håret och ska snart äta. Snart ska jag, mamma och syrran gå och kolla på Frost. Har längtat så otroligt mycket efter att se den filmen, fast hade dock hellre sett den med älsklingen men det fick bli såhär antar jag. 
 
Hoppas ni har en bra söndag. 
 

Pink and white

| Postat i: Allmänt, New In
7
Hejsan hoppsan!

Har nyss varit och lämnat Kim nere vid bussen och sen gick jag till kappahl pch köpte dessa två stickade/virkade tröjorna. Hur mysiga och sköna som helt, bara 199:- styck också. Borde verkligen försöka hitta present till pappa dock, han fyller år på måndag dock träffas jag honom nog inte som tidigast v.7... Men ändå. 
 
I alla fall igår sov Kim över hos mig och vi har spelat minecraft och myst. 
Senare idag kommer nog mormor ner så det blir mysigt annars händer nog inte så mycket.
Men nu äntligen har vi fått internet så ska nu försöka börja blogga normalt igen, visserligen är det svårt då man har skola och pojkvän och läxor liksom. Men ska försöka, ska se om jag kanske kan göra en video någon dag också men ska inte lova något. 
 
Ha en bra dag!