Mormors soffa

| Postat i: Allmänt, Mobilblogg
1
Tjena nixen människor!
Just nu ligger jag på en soffa hos min mormor o har kind of jättetråkigt. Mormor lagar mat, syrran spelar o kusinen spelar också. Så jag bara ligger här o tänker på hur underbart det var måndag-tisdag o onsdag typ halvt fram tills jag svimmade på kvällen o var tvungen att åka hem från Kim. Jag sov alltså hos Kim från måndag-tisdag o skulle sovit onsdagen oxå men svimmade så behövde typ åka hem... :/ men så igår var jag på sjukhuset o kollade mig o det var inget allvarligt... Så i'm fine!

Ha en bra dag!

Väldigt fyndig rubrik

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
3
 

Mörblå oufit

| Postat i: Allmänt, Mode
11
 
Love
 Älskar de där skorna! Mörblått är dessutom så sjukt snyggt, klicka på bilden!

Nelly.com REA

| Postat i: Allmänt, Tips
3
Hallå människor! Har ni sett att Nelly.com har en stor rea? Gå in och kolla vetja! Det är även snabb leverans tid på 2-4 arbetsdagar, och om du handlar för över 500 kr är det fri frakt & fria byten.
 

Oktoberhelg

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur, FOTO - Natur
2
Hejsan hoppsan!

Har haft en riktigt bra helg verkligen, förutom delen att inte Kim var där med mig. Men jag har i alla fall spenderat min helg hos pappa i Jönköping. På fredagen när jag kom ner gjorde jag inte så mycket, jag åt och sedan gick jag iväg till tonår och träffade alla underbara vänner, Sara, Jonna, Hanna, Agnes, Martin och fler. Vid 12 eller något tror jag så gick jag och Sara hem till mig, vi gjorde oss i ordning och så för att mysa framför film med choklad. Men så kom alla mina 5 syskon plus brorsans flickvän o ströde oss så vi satte inte på filmen förrens typ ganska sent. Men vi somnade nog vid 3 ungefär. På lördagsmorgonen vid 8 ringde klockan och jag & Sara gjorde oss i ordning och tog bussen in till A6, jag köpte en jättesöt tröja men vi gick mest runt. Vid 13 tog jag bussen hem igen, och Sara till hem till dig. När jag kom hem var ingen hemma så gick över till grannarna då som då visst hade nyckel in så jag kom in. Tittade på gossip girl fram till typ 18, då jag började spela Minecraft med mina 3 systrar. Mysigt.
Och idag har jag bara åkt bil och duschat.
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 

Nobody said it was easy

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
6
 

Autumn

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
4
Hejsan hoppsan!

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva här på bloggen längre, för jag gör liksom egentligen inte alls särskilt mycket och det jag gör är typ att vara med Kim, vara i skolan eller ah typ ligga o titta på film. Och det är ju kanske inte det roligaste att läsa om egentligen. Men har i alla fall varit ute och tagit lite höstbilder som kommer komma upp på bloggen!
 

Prickigt

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur, Jag, Outfit
11
Skinnjacka: Kappahl | Jeans: H&M | Tröja: Gina tricot | Halsduk: Kappahl
Hejsan!

Idag har jag inte gjort mycket. Dagen började med att äta en riktigt god frukost, sedan lite lathet i sängen. Jag gick sen ner och solade lite hos mamma, sedan tog vi våra kameror och gick en fotopromenad. Det var riktigt länge sedan jag var ute och fota, det var ritkgti kul och skönt. 
 
Nu ska jag nog snart gå o lägga mig hade jag tänkt, måste orka med en dum skitmåndag. Jag gillar faktiskt att gå på gymnasiet, om man bortser från måndagar då jag är kind of forever alone. 
 
God natt!
 
 
 

Our Moment

| Postat i: Allmänt, FOTO - Övrigt, Tips
36
 
 
 
Det här inlägget skulle jag egentligen ha gjort för länge sedan men har inte riktigt haft tid att fota. Så nu kommer detta inlägget. Men jag fick alltså Our Moment (one directions parfym för er som lyckats missa det) i födelsedags present när jag fyllde, och jag är totalt kär i den. Den luktar så otroligt gott, däremot är jag riktigt dålig på att använda parfym men ska försöka att bli duktigare på det. För några dagar sedan köpte jag även Our moment dushtvål också, jag vet inte varför fick bara e kick och så köpte jag den kanske ångrar mig lite. Eftersom du luktar ungefär det i någon timma sedan börjar du lukta som dina kläder så det var ett jätteonödigt köp men det luktar gott när man duschar i alla fall, haha.
 

Tumblr

| Postat i: Allmänt, Jag
22
Skaffade precis tumblr, är totalt förvirrad och fattar inte ett skit men jag antar att jag lär mig efter ett tag. klicka på här
 

New design

| Postat i: Allmänt
22
Om du ej märkt har jag nu en ny design på bloggen, jag tröttnade på den andra plus att jag behövde fixa en sak. Så nu fick det bli såhär. Är ändå ganska nöjd faktiskt. Någon som har en åsikt?
 

Idag var jag i skolan mycket tidigare än vad jag skulle på grund av att jag var tvungen till att göra matte. Så istället för att börja 10.10 gick jag till skolan vid 8.30 och jobbade matte med Kim. Det var ju inte direkt jättetråkigt förutom själva delen att det blev så sjukt mycket eftersom vi skulle ha mattelektion dessutom 10.10 till 11.40. Hade även estetisk kommunikation då vi spelade upp en pjäs i grupper som vi jobbat med ett tag, jag var ett barn på 7 år. Det var jättekul faktiskt, haha. Sedan körde vi lite andra övningar och så.
 
När jag kom hem gjorde jag våfflor och sedan dess har jag inte gjort ett skit typ, bara lyssnat på You Me At Six. De är så sjukt bra, ni borde lyssna!
 

Mormors födelsedag

| Postat i: Allmänt, Mobilblogg, Outfit
22
Hejsan!

Eller go kväll eller något sånt. Idag började jag dagen med en go sconesfrukost, en powerwalk med mamma och lite minecraft med syrran. Vid 15 gick vi till mormor, för idag fyller hon år. Då såg jag ut såhär som på bilden. Vi åt god mat, pratade, fikade och hade det mysigt. Snart blir det nog att sova för är riktigt trött eftersom jag inte fick sovit ordentligt inatt. 

God natt på er!

Welcome october

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur, FOTO - Quotes, FOTO - Övrigt
46
Nu är fina hösten här. Färger, tjocktröjor, mys, varm oboy, mössa, vantar, film och en massa annat är bra & mysigt med hösten!