Haul- Nelly & Kappahl mm

| Postat i: Allmänt, Mode, Videos
15

Dagens slappa outfit

| Postat i: Allmänt, Outfit
2
Mjukisbyxor: Ingen aning... de är gamla
Linne: H&M
 

Städa & videos

| Postat i: Allmänt, FOTO - Övrigt
1
 
Hej hej!

Sitter fortfarande i pyjamas men ska snart ta tag i lite grejor tänkte jag. Har hittills gjort en läxa, städat bort lite affischer som jag inte ville ha uppe och även hängt upp adventsgrejor (fast ah det gjorde ju iofs mamma). 
 
Tänkte jag skulle göra en video nu, en liten haul om vad jag köpt de senaste 2 veckorna. Ska även fundera på några andra videos jag kan göra och så. 
 
Ni kan följa min youtubekanal: baahjaag
Världans töntigaste namn men jag har inte orkat göra ett nytt, och det där skapade jag när jag var typ 11 haha.
 

Hello my name is...chocolate

| Postat i: Allmänt, Tips
4
 
Den här är underbart god! Visserligen är den ganska dyr, men den är så sjukligt god så det är värt det! Ååååh vill bara äta mer och mer och mer...
 

Waiting and waiting

| Postat i: Allmänt, Mobilblogg
3
Hejsan hoppsan!
Sitter just nu utanför musiksalen och väntar på killen min som har gitarrlektion. 
Idag har vi jobbat lite geometri och på idrotten åkte vi skridskor, vi spelade hockey och gjorde lite övningar och så. Fick även en smäll på knät av en person med hockeyklubba. Men det är ändå ganska okej, skridskor är kul så!

Senare idag ska jag vara med Kim en stund och sedan blir det väl nya led familjen ikväll.

Ha en bra fredag!


Dagens look

| Postat i: Allmänt, Mode, Outfit
16



Favorit Parfymer

| Postat i: Allmänt, FOTO - Övrigt, Skönhet, Tips
12
Detta är mina 2 favorit parfymer. Dde båda luktar ljuvligt gott, men jag är inte personen som är bra på att ta på mig parfym. Jag komemr ibland på "åh men man kan väl ta på lite parfym" och det är oftast om jag ska iväg på något, annars tänker jag knappt på det. 
 
Vanilla Alyssa Ashley - Luktar då såklart vanilj, den luktar inte såndär konstig vanilj utan riktigt vanilj.
Our Moment One Direction - Luktar ja ljuvlig, nä men den luktar väldigt fräscht och blommigt. Kvinnligt, kan man säga så? ja jo kvinnligt eller ungomdligt luktar det. 
 
Lite svårt att förklara, men de luktar i alla fall väldigt gott!
 

Today's outfit

| Postat i: Allmänt, Mode, Outfit
8
 

Beauty Wanties

| Postat i: Allmänt, Skönhet
2
 
Untitled #14
 
 

Dagens outfit

| Postat i: Allmänt, Jag, Mode, Outfit
12
Jeans- Kappahl
Tröja- i en liten affär här jag bor
 

Styledbybeauty.se wanties

| Postat i: Allmänt, Skönhet, Wanties
8

1. BB Magic Cream
Nyans: 01 Light
Från: Engelska W7

2. BC Blusher Set
Färg: English Rose
Från: Body Collection

3. CCUK Colour Lipstick, True Pink
Färg: 201 True Pink
Från: Constance Carroll

4. Maybelline Dream Smooth Primer

5. Maybelline FIT Me Concealer

6. Maybelline New York FIT Me Powder

7. Maybelline The Mega Plush Volum Mascara

8. Naked Nudes Eyeshadow Palette
från: Engelska W7

9. Beanie med texten Vogue

10. Color Kabuki Brush

11. Klocka - Gold Leopard Watch

 

Star Wars

| Postat i: Allmänt, FOTO - Övrigt
7
Tjena nixen!

Idag kom jag hem från att ha sovit hos killen, riktigt mysigt. Dock bara sovit 4 timmar så är sjukt trött, men aja det är bara måndag imorn alltså gör jag ingenting typ...
Har faktiskt tittat på en Star Wars film igår, har inte sett star wars innan så nu tyckte Kim det var dags, och lite jag också kanske... Dock var den väl inte så jättebra :/ Tror de nya som kommer kommer vara mer min typ, maybe.
 
I skrivande stund sitter jag och mumsar i mig geisha (fast syrran tog allt, så har jättelite kvar) och dricker vaniljcola. Ska sätta på ett gossip avsnitt nu sen blir det nog att sova. 
 
Ha en bra kväll!
 

Powerwalk & myskväll

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur
25
Hejsan hoppsan!
 

Har precis varit ute på en powerwalk med mammis. Det var lite kallt men det var väldigt härligt. Innan det var i på en liten söt affär och jag hittade lite grejer, doftljus typ. Asså jag är beroende av doftljus verkligen. Vet inte riktigt om dem är mammas eller inte än, kommer säkert ändå snotta dem från henne, hehe. 
 
Senare ikväll ska jag åka iväg till älsklingen o sova där, mysigt mysigt. Börjar bli ganska okej att åka buss nu faktiskt, dock är jag alltid rädd att jag ska somna/glömma bort att gå av.. eller något inte för att man kanske glömmer att gå av på en "stor" hållplats, men det är ju mig vi pratar om haha.
 
Ha en bra dag hörni!

Skridskor

| Postat i: Allmänt
24
Hellu människor!
 

Sitter just nu och är jätteglad! Har fixat så vi har er internet och jag är så glad. Kan nu svara på era kommentarer och jag kan även titta på gossip girl och youtubevideos! 
Idag har jag inte gjort så mycket hittills, dagen började med matte då vi jobbade geometri. Efter hade vi skridskor och efter det satt jag nere i skolan och väntade på Kim som hade gitarrlektion. Vi gick hem till mig en stund och sedan skulle han hem. 
 
Denna kvällen består nog av att mysa med familjen och idol. Förhoppningsvis kommer mormor ner också, så väldigt mysigt. 
 
Ha en bra eftermiddag & kväll!
 

Tips- Mascara

| Postat i: Allmänt, Skönhet, Tips
9
 
Max Factor false lash effect bold volume for up to 24 hours mascara
Jag provade den här mascaran här om dagen och den är helt perfekt. Den är verkligen jättebra. Det blir inga klumpar, och det är en stor borste men "piggarna" är täta så den tar alla ögonfransar. Jag köpte den på Ullared för 80:- så vet inte vad den kostar i vanliga affärer, men runt 150:- kanske... 
Den är riktigt bra i alla fall, så köp köp köp!

Outfiten

| Postat i: Allmänt, Mode, Outfit
9
Dagens outfit

Inte jul än!

| Postat i: Allmänt, FOTO - Övrigt
8
|bilderna är tagna förra julen|

Bara jag som tycker det är flr tidigt att fixa fram julpyntet? Jag tycker i alla fall det, jag tycker man kan sätta fram några adventsgrejer när advent är här, men julgrejor sätter man inte upp förrens senare i december tycker jag... Jag tycker inte heller man får dricka julmust eller äta pepparkakor förrens i december. Men visserkligen är alla olika, men jag tycker det förstör den härliga julkänslan om man börjar för tidigt.
 
 

Redigering,fotografering & skön dialekt

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
7
|Kamera: Canon EOS 500D (tror jag det är skolans kamera)|Obektiv: Ingen aning, men ett standard objektiv|
Hejsan hoppsan!

Sitter nu och luktar på mitt doftljus som redan är halvvägs slut *sadface*, det köpte jag alltså i lördags...
 
Men i alla fall, idag dorg jag mig till skolan trots att jag inte mår helt hundra, hade media på förmiddagen då vi först redigerade lite och sedan var ute och fota, jättekul! O hade även samhällskunskap där vi hade en tjej från ekonomifakta. Det var faktiskt ganska intressant att lyssna på eftersom hon var så glad och hade en väldigt skön dialekt. 
 
Kim hände med hen en stund men åkte nyss iväg, så jag gjorde precis klart en läxa och snart ska jag äta. Sedan blir det att titta på tv tror jag, myskväll helt enkelt!
 
Ha en bra kväll!
 

Jeans shirt and white jeans

| Postat i: Allmänt, Mode
2
 
Untitled #13
 
Untitled #13 by heamjo featuring a black backpack

Ullared Haul

| Postat i: Allmänt, New In, Videos
11
 

Finalist i fototävling

| Postat i: Allmänt
9
Jag har blivit en av finalisterna i Susannas fototävling! Gå in och rösta på mig :) Klicka på bilden för att rösta, jag är nummer 2.

Ullared Haul nu?

| Postat i: Allmänt
11
God morgon!
 

SItter just nu i sängen, började göra mig i ordning imorse men sen började jag må riktigt dåligt verkligen. Mår jätteilla och har så sjukligt ont i magen. Hoppas på att jag snart ska må lite bättre så jag ka gå iväg till skolan lite senare i alla fall, men om jag känner såhär så är det nog ingen bra idé. Har dessutom väldigt ont i halsen och förkyld som jag var förra veckan, men mer förkyld nu.
 
Funderar dock på att ta ork till att göra en video, en Ullared Haul. Vi får se om det blir någon idag eller om det kommer en annan dag!
 
 
 

Min helg, Ullared...

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
11
Hejsan hoppsan!
 

Har nyss varit i duschen och idag har jag bara suttit i en bild från Jönköping till Lysekil. Jag tänkte jag skulle börja berätta vad jag har gjort i helgen:
 
Fredag: När jag kom hem till pappa, i Jönköping, var jag lite med brorsan och hans kompis, vi snackade och så. Sen åt vi lite mat och sen kom Sara & Hanna, då gick vi ner till tonår och märkte att det inte öppnat än så vi gick in på Ica och sen satt vi i en bil tills en kom och öppnade. Inne på tonår gjorde vi inte så mycket, snackade mest hade gudstjänst och så. Vid 11 gick jag och syrran Elin hem, det brukar ta typ en kvart högst att gå hem men vi gick långsamt så det tog en halvtimma. När vi kom hem gjorde vi oss i ordning och gick o la oss, så vid 12 någon gång somnade jag väl. 
 
Lördag: Jag vaknade 6.45 (??!!) självmant, men Carita (pappas sambo) kom upp och "väckte" mig vid strax efter 7. Vi gjorde oss i ordning och sen åkte vi till stugan pappa & Carita precis har köpt, den var jättemysig och fin och där åt vi frukost. Sedan bar det av till Ullared, när vi kom fram till Ullared hittade vi aldrig någon parkering, men vi "barn" gick ur bilen, jag & syrran Elin ställde oss i kön, syrran Sandra & Simon (Sandras pojkvän) & syrran Matilda gick och försökte fixa 3 vagnar. Elin och jag stod där i typ 20-30 minuter innan pappa & Carita kom och hade hittat en parkering utanför Ullareds parkeringar, när de kom gick de också iväg för att hämta vagnar, de kom tillbaka efter 5 minuter med en vagn. Strax efter det kom även Sandra & Simon & Matilda med 2 vagnar så vi fick tillslut vagnar. Men ja alla förutom jag och Elin gick ur kön lite då och då för att göra vissa saker men jag och Elin hade inget annat för oss så vi stod där. Efter typ 1 timma och 30 minuter fick vi komma in. Då vi alla dela upp oss i samma grupper vi hade haft innan vi var inne. Väl inne så hade jag & ELin redan ont i fötterna men vi började handla och så.
 
vid 20 satte vi oss i bilen med alla packing. Vi var alltså 7 pers i bilen, knappt något bagage och minst 15 påsar ed grejer i. Jag & Elin som hade minst plats hade även de flesta påsarna. Men det gick bra, jag lyckades i alla fall sova.
 
Väl hemma så var Hanna och brorsan där, så fick krama och mysa lite med Hanna innan hon skulle gå hem. Jag somnade direkt efter det.
 
Wow långt inlägg... men en fråga... Ska jag visa upp det jag köpte i en video eller i bilder?
 

Blue details outfit

| Postat i: Allmänt, Mode
5
 
Untitled #12
 
 
Klicka på bilden för att kolla vart du kan köpa grejerna.

Tidsinställt är på Ullared

Dagens outfit

| Postat i: Allmänt, Mobilblogg, Outfit
10
Inte särskilt bra bild, men dagens outfit ser ut såhär. 

Just nu sitter jag i bilen påväg till Jönköping, ska bli kul att träffa alla igen, saknat dem så mycket!
Men nu saknar man ju älsklingen istället, men ah man kan inte få allt bra. 

Ha en bra dag människor!

Fototävling hos Susanna

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
13
Är med och tävlar i Saras fototävling, var med du med! Temat är höst och du vinnare en länk i ett inlägg! 
 

Dans&matte prov

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
7
Hej!
 
Idag har inte hänt så mycket, haft historia och religion, vi har inte gjort så jättemycket egentligen. På rasten var vi i musikrummet. Efter skolan hängde Kim med hem, men vi var så trötta så vi gjorde knappt någonting. 
 
Egentligen borde jag göra matte nu för har matteprov imorgon men orkar inte. Har två lektioner imorgon men både är det prov på, matte och dans (??!!) prov.. Kommer gå åt skogen på båda... Men slutar i alla fall 11.40 och sen går jag hem och duschar och sen hämtar Kim o sen lämnar pappa av honom i Hallinden och jag, syrran & pappa åker vidare till Jönköping. Kommer nog inte vara så bra på att uppdatera i helgen, för ska till Ullared och så, men om jag kan så ska jag försöka!
 
 

The Fooo

| Postat i: Allmänt, Artister
4
 
 Ni har väl inte missat den nya videon med The Fooo va? Om ni har, lyssna NU! Den är asbra!
 
Här är 2 andra videos från The Fooo
 

No one does it better

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
26
Hejsan människor!
 
Klockan är 17, men det är kolsvart ute så det ser ut som klockan är minst 20...
Jag är så glad att jag äntligen börjar må bättre! Har däremot ont i halsen fortfarande och jag har knappt sovit något på 2 nätter nu så är väldigt trött och så... Men blir nog skola imorgon i alla fall. 
 
Och jag är så sjukt rädd för att pappa ska vara sjuk i helgen, han har varit sjuk nu i veckan och jag verkligen måste till Jönköping och träffa mina bästa vänner! Annars kommer jag inte klarar mig. Och dessutom ska jag handla julklappar på Ullared och det är också en ganska stort måste, men förhoppningsvis kan vi åka dit någon annan gång ifall det inte går nu i helgen.
 
 
 
 

Tråkigt att vara sjuk

| Postat i: Allmänt
19
Hellu människor!
 
Idag har jag legat hemma sjuk igen. Ush va jag hatar att vara sjuk, och inte bara det att man missar en massa och mår dåligt, jag måste också vara ifrån älsklingen alldeles för mycket och det gör så att jag mår ännu sämre. 
 
Idag spelade jag lite The Sims 3, men orkade inte så länge. Och eftersom mitt internet inte funkat, så har jag tittat på tråkiga tvprogram hela dagen.. Okej allt var väl inte tråkigt men ändå.
 
Om jag är frisk imorgon har jag faktiskt en helt ledig dag! 
 
Hoppas ni haft en bra dag!
kram
 

Sick and tired

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur
21
Tjena!
 
Eller go kväll kanske, om man ska låta lita trevligare. Idag har varit en väldigt tråkig dag, eftersom jag spenderat min dag i sängen. Har knappt kunnat gå på toa utan att det kändes som jag skulle svimma. Så har som sagt spelat lite the sims 3, tröttnade när jag hade designat huset eftersom det är det roligaste... Men sen har jag legat och tittat på Gossip girl. Har Säkert snart gjort slut på internetet också och det suger, och imorgon ska jag nog vara hemma också så...
 
Hoppas ni haft en bättre dag än jag!

The Sims 3

| Postat i: Allmänt
25
 
Såhär ser Violetta Humphrey ut, hon ska bli VD affärskvinna är det tänkt och i framtiden ska hon även skaffa en pojkvän.
Hennes favorit färg är rosa, därav kommer huset bestå av mycket rosa. Såhär ser Violettas svorum ut.
Vardagsrummet ser ut såhär än så länge, kanske kommer komma till växter och mer inredningar när hon skaffat mer pengar.
Köket och vardagsrummet är samma rum, men det är ändå en "köksdel" och en "vardagsrumsdel". Såhär har jag gjort köket. 
Hallen är en enkel ingång bara och inte så mycket gjort. Växter ska tillkomma.
Badrummet går i rosa, såhär mysigt blev det.
 
Jag har inte gjort klart utsidan än, så inga bilder på det. Men jag har alltså byggt och inrett huset själv.

Pluggar matte

| Postat i: Allmänt
13
Plugga matte som man knappt fattar är inge vidare kul, men med musik och ljus blir det i alla fall mysigare. Men plugga är ett måste och eftersom jag ligger lite efter så är det bara att bita i det sura äpplet (säger man så?). 
 
My spotifylist:
 

One step closer

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
58
Hej hej!

Söndagsångest är lite vad jag har känner jag. Har ingen alls lust att gå till skolan imorgon, på måndagar gör jag nästan ingenting så jag känner att vara i skolan till 15.20 är så onödigt men that's life.
Jag har i alla fall varit ute och powerwalkat idag, sen har jag suttit nu och letat youtube-kanaler och bloggar om skönhet, men har redan hittat alla bra typ... Ni få gärna tipsa om någon!
 
Ha en bra eftermiddag
 
 
 

What to do?

| Postat i: Allmänt
12
Hellu hellu!
 
Eller kanske man skriva god kväll kanske? I såna fall God kväll människor!
Just nu gör jag verkligen ingenting, kan inte komma på någonting att göra. Väldigt tråkigt. 
 
Idag har jag näst intill inte gjort någonting, började dagen med att titta på gossip girl. Gick iväg till Ica för att handla lite med mamma och efter jag kommit hem har jag grejat lite på datorn och spelat PS2. Nu ar jag tröttnat på allt, så sitter bara här...
 
Hoppas ni får en trevlig kväll!

Slapp-dag

| Postat i: Allmänt
13
Hejsan hoppsan!

Satte mig just i mitt mysiga rum med ljus tända. 
Idag har varit en riktigt skön dag. Först hade jag Historia från 8.30 till 9.50 då jag hade rast och vid 10.15 gick jag iväg och fotade lite med min medialärare och en annan i klassen. Sedan hade vi lunch. Sen ännu en gång var jag på lektionen bara en liten stund, hade lektion från 12.30 till 13.00 eftersom jag skulle gå o fota dansarna. Det var väldigt kul trots att vi fotade i svårt ljus.
 
Sen hängde Kim med hem och vi skulle äta men det gick väl inget vidare bra, först spillde jag en massa, sen hade vi inte mjölk så vi var tvugna att handla det, sen åt vi dålig grädde och ah massa mer...
 
 

Onödigt att gå till skolan

| Postat i: Allmänt
10
God morgon!

Sitter just nu och funderar varför jag gick upp så tidigt när jag börjar 9? Har ingenting att göra nu i typ 30 minuter. Jag tycker verkligen det är jobbigt att gå till skolan idag, för jag ska bara ha min engelskan extra lektion i 50 minuter o sen gå hem igen och börjar inte förrens 12.30. Asjobbigt! Vill ligga hemma o sova som alla andra i min klass just nu... Aja man får väl ta och jobba lite matte sen då eller någonting eftersom den lektionen är inställd.
 
Ha en bra dag!
 

Fjärde november tvåtusentretton

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
6
Hejsan!

Sitter just nu i ett rum med en massa mysiga ljus. Blir nog att sätta på ett gossip avsnitt snart...
 
Idag var det då skola igen, måndag och en väldigt tråkig dag eftersom jag nästan inte gjort någonting. Händer inte alls mycket på svenskan och engelskan i gymnasiet kan jag ju säga.. inte i våran i alla fall, vi bara över lite grammatik osv typ sånt... Men rätt så skönt är det väl men känns som bortkastad tid, slutar ju vid 15.20 liksom... Men ja måndagar är inga roliga dagar av många anledningar... Men jag mådde inte så dåligt denna måndagen i alla fall, bara lite i början då jag trodde jag fått feber eller någonting...
 
Hoppas ni haft en bra dag! 

Första lördagen i November

| Postat i: Allmänt
5
Tjena nixen människor!
 
Just nu sitter jag i en obäddad säng för har precis duschat och orkar inte bädda... Hungrig är jag också... Men snart kommer älsklingen så är väldigt glad. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på däremot, det får vi se. Men han ska i alla fall sova här så det blir mysigt.
 
Tidigare idag var jag ute på en liten promenad med mamma. Det var väldigt skönt väder, man blev inte för varm med mysig mössa och jacka men det var ändå inte för kallt. Tänkte tatt med kameran men orkade inte, eftersom alla löv har ändå ramlat av så det är rätt tråkigt, och så bor jag ju i lilla Lysekil som inte har något att kul fota. 
 
Bye ha en trevlig lördag!
 

Hello November

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur, FOTO - Quotes, FOTO - Övrigt
8