Todays outfit

| Postat i: Allmänt, Mobilblogg, Outfit
5

Hejsan hoppsan!

Idag har jag bara legat inne o tittat på once upon a time hela dagen trots 24° varmt o sol ute. Men har känt mig hängig och så, så kände att det var bäst. 

Men nu är jag i alla fall nere i parken i Lysekil för att se allsång i parken. Mamma och mormor är med, och även kameran!

Ha det bra!

30°

| Postat i: Allmänt, Mobilblogg, Outfit
3
Hejsan hoppsan!

Just nu ligger jag vid havet o solar, 30° i skuggan fatta då hur varmt det är direkt i solen. Varmt är det kan jag säga. 

Ikväll blir det att gå o titta på någon musikgrej, någon sorts konsert antar jag. Ska bli kul, förhoppningvis kanske jag får några bilder & i såna fall kan ni hitta dem på http://ajphotoo.blogg.se. 

Ha en bra dag!



Långklänning

| Postat i: Allmänt, Outfit
2
Hejsan hoppsan!

Igår kom jag hem till mamma igen efter 2 veckor hos pappa i Jönköping, har haft det askul och mysigt! Önska jag hade kunnat stanna längre, men nu är jag tillbaka till tråkiga Lysekil o havet. Jag saknar mina syskon o mina vänner så mycket, kvällarna med volleyboll och bad, dagarna på stan, kubb o prat på kvällarna och allmänt mys.
 
Idag har jag badat och solat med mamma, mormor och syrran. Kom hem för inte så länge sedan, nu sitter jag och tittar på videos och så.

Before I die

| Postat i: Allmänt
0
Här är bara några av alla som man faktiskt vill göra av alla dessa "before i die"-bilderna.
 

Blue & Skirt

| Postat i: Allmänt, Outfit
2
Tröja: H&M | Kjol: H&M
Hejsan hoppsan!
 
Idag har jag inte gjort särskilt mycket, planen var att vara med Sarisen men hon var tvungen till att jobba så fick bli att jag satt och tittade på Once upon a time hela dagen. Var lite med brorsan också, samt att senare kom resten av familjen hem samt Sandra & Simon. Var nyss ute på en liten promenad för mig själv i tenhult, pratar med älsklingen i telefon samt dricker sprite och äter toffifee.
 
Ha en bra dag!
 

Pink & ripped jeans

| Postat i: Allmänt, Outfit
1
Tröja: Gina Tricot | Jeans: New Yorker | Väska: Ullared
Hejsan hoppsan!

Jag fortsätter säga till mig själv "blogga, blogga du vill det ju", men nä vet ni vad? Det är omöjligt för mig nu förtiden, jag är en sån latmask. Och om jag nu väl sitter vid datorn tittar jag antingen på videos eller en serie eller något. På tal om serie, har precis börjat titta på Once upon a time, och jag är totalt fast. Älskar den!
Men jag har i alla fall varit hos pappa i Jönköping nu i en vecka, på lördag åker jag hem till mamma igen. Har shoppat lite mer än vad tänkt, men är nöjd med det jag köpt!
 
Har varit med kompisar, familjen, badat, shoppat, slappat och ja lite allt möjligt. Men mysigt har det allt varit hittills! Men något jobbigt är bara att sakna älskligen så mycket, tro det eller ej men vi har aldrig varit ifrån varandra såhär länge som det kommer bli. Men det ska la gå bra antar jag, trots att min kropp inte riktigt funkar som den ska. 
 
Ha en bra kväll!
 

Collective Haul

| Postat i: Allmänt, Videos
1
 

Boyfriend, model next?

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur
2
Hejsan hoppsan!

SItter just nu och lyssnar på musik. Har precis redigerat klart videon jag filmade innan, så förhoppningsvis hinner jag få upp den innan ikväll. Har faktiskt inte gjort något annat än filma hittills, det tar tid asså. Men om 2 timmar så kommer älsklingen, woop woop. Så glad att vi hinner träffas innan jag åker iväg för två veckor.
 
Bilden över är tagen när jag och Kim var ute på en fotopromenad för någon vecka sedan, riktigt mysigt!
 
Ha en fortsatt bra dag!
 

Torp med mami

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
2
Hejsan hoppsan!

Idag hade jag satt klockan på 8.30, och satt på bussen med mami vid 9.45 påväg till torp. Vi sprang runt bland massa affärer, och jag fick allt en del påsar med mig hem. Kom hem för inte så länge sedan och är helt slut nu, har ont i mina fötter och vader typ. Men mysigt var det i alla fall.
 
Så nu har jag ännu mer att visa i min collective haul video, som jag förhoppningsvis kan få filmat imorn annars vet jag inte när jag ska hitta tid till det. 
 
Ha en bra kväll!
 

Klänningsväder

| Postat i: Allmänt, Outfit
4
Hejsan hoppsan!

Idag fick jag på mig denna klänning, som jag köpte för ett par år sedan men knappt använt. Vädret var fint och varmt trots de gråa molnen som dök upp i början, så jag och my family gick till havet och badade. Eller dem badade och jag solade, haha badkruka nr 1. Och sen kom även lillkusinen och mormor ner en sväng och fikade med oss.
 
Nyss kom jag hem, så satte på musik och sitter nu och slappar lite framför datorn. Skönt. 
 
Men en fråga till er, vill ni ha en collective haul video? Någon som är intresserad?
 

Pink details

| Postat i: Allmänt, Mode
0
 
Untitled #19
 
Untitled #19 by heamjo featuring metallic shoes