Gårdagens vlog

| Postat i: Allmänt, Videos
0
 

Bloppis

| Postat i: Allmänt, Bloppis
1
Gå gärna in på min instabloppis och se om ni hittar något ni vill ha! 
 

Jobbintervju

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
2
hejsan hoppsan!

Vaknade vid 8.30 idag även fast jag skulle kunna sovit ända till 11, är helt ledig från skolan idag och det var riktigt skönt. Men klockan 12 ska jag på en jobbintervju, jag är hur nervös som helst men ändå så taggad. Jag hoppas jag ger ett bra intryck.
 
Efter det ska jag nog bara hem och slappa så får vi se vad som händer, kanske ut och springa då det är väldigt fint väder ute.
 

Sovmorgon

| Postat i: Allmänt
1
Hejsan hoppsan!

Idag har jag sovmorgon ända till 12.30 faktiskt, väldigt skönt. Min första lektion var inställd. Jag har precis gjort mig i ordning och är klar för att gå, jag tänker att jag ska gå lite tidigare och va med dem från klassen på lunchen. Efter lunchen ska i alla fall jag och en i min klass filma genrepet till en teater. Det ska bli väldigt kul tycker jag, vi brukar aldrig få göra något särskilt medareleterat även fast vi är mediaelever så äntligen får vi ju göra något. Bara det att filma andra är jag inte det bästa på kanske, men det ska säkert gå bra.
 
Imorgon ska jag på min första jobbintervju, ska bli väldigt kul är dock väldigt nervös.
 
Ha det bra!
 

Makeup videos

| Postat i: Allmänt, Videos
0
 

Supergrym helg

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur
2
hejsan hoppsan!

I helgen var jag i Jönköping hos min pappa, denna gången hängde även Kim med. Fredagen bestod av att vi var på tonår, vi träffade och spelade spel och pingis med några trevliga människor bland annat min bästa vän Sara. Vi gick hem vid 11.30 och gick o la oss. 
På lördagen var vi först och gick på dummemosse, super mysigt och kul. Vi grillade också och jag fick kissa i skogen som var minst 10 år sedan jag gjorde sist hahah. Det var jag & Kim, Sandra & Simon, Stina & Mattias, Elin, Matilda och pappa & Carita. Efter det körde Stina hem mig, Kim, Sandra och Simon till Sandra och Simons lägenhet så Kim fick se den plus att Sandra bytte om. Sedan åkte vi hem till pappa med Sandra och Simon. Vi åt, spelade spel och hade en trevlig kväll.
 
Men nu måste jag stänga mitt fönster då jag fryser ihjäl...
Ha det bra!
  
 

5 random about me

| Postat i: Allmänt, FOTO - Människor/Djur, Jag
3
 
» Jag ska snart börja övningsköra för första gången och jag fyller 18 i september...
» Jag har en dröm om att bli egen företagare inom smink och skönhet.
» Jag hatar och älskar sommaren på samma gång, hatar värme men älskar att kunna gå i shorts!
» Jag önska jag hade ett jobb, men är för feg för att våga skaffa ett.
» Jag har inte fotat speciellt mycket sedan förra sommaren.
 
 
 

Nytt smink

| Postat i: Allmänt, New In, Skönhet
0
Hejsan hoppsan!

Idag fick jag hem ett paket från lyko med dessa produkter. En brow mascara från maybelline, ögonskugga till ögonbrynen från ardell aoch en ögonskuggspalett från wet n wild.
 
Har ej gjort mycket idag hittils, började dagen med en synundersökning på trafikskolan och har nu skickat in alla papper så jag kan få övningsköra. Efter det var jag ute en sväng på stan med mamma och nyss åt vi pizza.
 
Ha det gött!
 

Underbara dagar

| Postat i: Allmänt
0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejsan hoppsan!

Har haft ett par helt underbara dagar här denna veckan. Min bästa vän Sara och hennes pojkvän Olle kom i måndags och vi har haft det jättebra, Kim var även här. Promenader, glass i parken, klättrat i berg, solnedgång, High school musical, spelkväll och allmänt mysigt. De åkte hem igår, väldigt sad men träffar dem förhoppningsvis nästa helg igen, då ska jag till pappa. Kim stannade en natt till så idag har vi promenerat, ätit mer glass, spelat och haft det mysigt. Sen åkte han hem vid 18.
 
Har nu tittat slut på säsong 6 av One tree hill med min lillasyster, bara 3 kvar :(
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
 

Video- Vlog 15-04-04

| Postat i: Allmänt, Videos
1
 

Video- Vlog 15-04-03

| Postat i: Allmänt, Videos
0
 

Nya skor

| Postat i: Allmänt, Mode, New In
2
Hejsan hoppsan!

Efter att varit hemma hela denna veckan så kände jag att jag behövde ut och få lite luft, gick bland annat in på en skoaffär här i Lysekil som heter Skokarlsson. Där hittade jag dessa godingarna för bara 150kr, superglad!

Video- What's in my schoolbag

| Postat i: Allmänt, Videos
0
 

Spring is here

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
3
Hejsan hoppsan!

Jag är verkligen så pepp på att vlogga och har varit det några dagar nu, vet verkligen inte varför däremot. Men jag har tyvärr bara varit hemma och vilat för har ej mått så bra. 
Idag är jag lite bättre med skulle till Göteborg en heldag med skolan idag och kände mig inte för att ge mig in på det om jag inte skulle klara det. Men nu är det sådär jobbigt att man bara sitter och vill verkligen göra något men vet inte vad man ska eller kan göra.
 
Hoppas ni har en bra onsdag!