Min helg, Ullared...

| Postat i: Allmänt, FOTO - Natur
11
Hejsan hoppsan!
 

Har nyss varit i duschen och idag har jag bara suttit i en bild från Jönköping till Lysekil. Jag tänkte jag skulle börja berätta vad jag har gjort i helgen:
 
Fredag: När jag kom hem till pappa, i Jönköping, var jag lite med brorsan och hans kompis, vi snackade och så. Sen åt vi lite mat och sen kom Sara & Hanna, då gick vi ner till tonår och märkte att det inte öppnat än så vi gick in på Ica och sen satt vi i en bil tills en kom och öppnade. Inne på tonår gjorde vi inte så mycket, snackade mest hade gudstjänst och så. Vid 11 gick jag och syrran Elin hem, det brukar ta typ en kvart högst att gå hem men vi gick långsamt så det tog en halvtimma. När vi kom hem gjorde vi oss i ordning och gick o la oss, så vid 12 någon gång somnade jag väl. 
 
Lördag: Jag vaknade 6.45 (??!!) självmant, men Carita (pappas sambo) kom upp och "väckte" mig vid strax efter 7. Vi gjorde oss i ordning och sen åkte vi till stugan pappa & Carita precis har köpt, den var jättemysig och fin och där åt vi frukost. Sedan bar det av till Ullared, när vi kom fram till Ullared hittade vi aldrig någon parkering, men vi "barn" gick ur bilen, jag & syrran Elin ställde oss i kön, syrran Sandra & Simon (Sandras pojkvän) & syrran Matilda gick och försökte fixa 3 vagnar. Elin och jag stod där i typ 20-30 minuter innan pappa & Carita kom och hade hittat en parkering utanför Ullareds parkeringar, när de kom gick de också iväg för att hämta vagnar, de kom tillbaka efter 5 minuter med en vagn. Strax efter det kom även Sandra & Simon & Matilda med 2 vagnar så vi fick tillslut vagnar. Men ja alla förutom jag och Elin gick ur kön lite då och då för att göra vissa saker men jag och Elin hade inget annat för oss så vi stod där. Efter typ 1 timma och 30 minuter fick vi komma in. Då vi alla dela upp oss i samma grupper vi hade haft innan vi var inne. Väl inne så hade jag & ELin redan ont i fötterna men vi började handla och så.
 
vid 20 satte vi oss i bilen med alla packing. Vi var alltså 7 pers i bilen, knappt något bagage och minst 15 påsar ed grejer i. Jag & Elin som hade minst plats hade även de flesta påsarna. Men det gick bra, jag lyckades i alla fall sova.
 
Väl hemma så var Hanna och brorsan där, så fick krama och mysa lite med Hanna innan hon skulle gå hem. Jag somnade direkt efter det.
 
Wow långt inlägg... men en fråga... Ska jag visa upp det jag köpte i en video eller i bilder?
 
Hittills till Min helg, Ullared...


Den nakna sanningen om livet med kronisk smärta och Autism

Svar: kul att du ville vara med i veckans blogg! En vinnare är nu utsedd så passa på att kolla in om du vann eller passa på att anmäla dig i den nya tävlingen:)
http://www.domkallarmighannes.com/2013/11/veckans-blogg_17.html


URL: http://domkallarmighannes.com
Agnes Bjurek

Video!


URL: http://agnesbjurek.blogg.se/
Ping Lowhngren

- oh det var så lite så ;)


URL: http://pinglowh.blogg.se/
tilia

Vilken vacker bild!


URL: http://tilialinds.blogg.se
Emelie

Min veckans blogg är nu avslutad. Kolla om du vann!


URL: http://eyebe.blogg.se
E.w - photpgraphy

det är lungt, D: har själv också haft fullt upp:D

allt bra:D?


URL: http://eweman.blogg.se
milina.blogg.se

Tackar :D


URL: http://milina.blogg.se/
Josefine Hellgren

Jag har en fototävling på min blogg där du kan vinna 200 kr till en internetbutik som säljer fotoprylar, kamda.se, jättefina och praktiska saker. Om du är intresserad så får du gärna klicka dig in på länken (http://gossanfoto.blogg.se/2013/november/tavla-i-foto.html#comments) och läsa om reglerna och om temat. Det hade varit väldigt roligt om du var med bland de tävlande.
Om du inte tycker om sånna här kommentarer så ber jag så mycket om ursäkt.
Stoooor kram!!


URL: http://gossanfoto.blogg.se/
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Åh, fy sjutton för att köa:(


URL: http://patriciac.blogg.se
B E A T R I C E J O H A N S S O N

Så himla fin bild:)

sv: hihi:) Kramisar♥


URL: http://bbeatricejohansson.blogg.se
saandrafoto

hej hoppas du får en bra kväll! :)


URL: http://saandrafoto.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: