Slappisdag

| Postat i: Allmänt
4
Hejsan hoppsan!
 

Idag har varit den slappaste dagen på länge. På spanskan tittade vi på film, matten jobbade jag typ 2 tal, seddan på idrotten solade jag och på lunchen körde vi biljard. På svenskan var våran lärare dum (läskig) så jag skrev klart min berättelse på typ 1-2 minute roch sprang sedan därifrån (jag fick gå, men hade gått i vlket fall som helst) sedan hade vi slöjd där jag ändå inte hade gjort något på hela läsåret så jag var inne hos träslöjdarna samt fick reda på mitt betyg, som var ett B trots att jag inte gjort något, GRYMT :)
 
Det är även fint väder, men har inget ute att göra ändå så sitter inne och fryser. I'm normal i know. Kanske kan bli en liten promenad eller något om man orkar. Annars så ska vi grilla och sen är det ju final i let's dance! OSCAR SKA VINNA!
 
Men ha en bra fredag! puss
Hittills till Slappisdag


Malin

-härligt :)


URL: http://malintorstensson.blogg.se
emma & vilma

fin! :D allt bra idag?


URL: http://evisgalax.blogg.se
Olivia Magnusson

sv: Åh tack!
Så bra, det är bara att försöka äta lite smått så hoppas vi att de återgår till den normala :D
kramis♥


URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Sanna Widman

SVAR:
Tack :)
Jadu, när jag inte haft så mycket nagellack har bara alla naglar gått av men lillfingrarna har något fel typ, de går typ aldrig av och nagellacket lossnar sist där. Så de är nog supernaglar det. Annars så går alla andra naglar av så lätt :/


URL: http://FotbollsSanna.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: